Кабачки смачніші за м'ясо

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, таких смачних Кабачків смачніших за м'ясо ви, мабуть, ще не готували. Я також цю страву готувала вперше, але запевняю вас, що не в останнє. Страва виходить настільки смачною, що хочеться готувати її знову та знову. Дуже важливо, щоб кабачки були молоденькі, без насіння.Не менш важливо взяти сир, котрий добре плавиться. Загалом, це дуже проста в приготуванні страва, зовсім не затратна, тому дуже рекомендую її приготувати та спробувати.

Для приготування Кабачків смачніших за м'ясо нам знадобиться:

  • 2 молодих кабачки
  • 2 помідори
  • 2-3 печериці
  • 100 гр. сиру (у мене сулугуні)
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 с.л. крохмалю (бажано кукурудзяного)
  • 1 зубчик часнику
  • Зелень петрушки, кропу
  • Борошно
  • Сіль до смаку
  • 1/3 ч.л. паприки
  • 1/3 ч.л. сушеного базиліку
  • 1/3 ч.л. чорного меленого перцю
  • Олія

Ось такі продукти нам знадобляться, щоб приготувати надзвичайно смачні Кабачки смачніші за м'ясо.

Для цього рецепту краще брати зовсім молоденькі кабачки.
Щоб не чистити кабачки, але щоб всі спеції краще розкрилися, за допомогою виделки робимо на кабачках заглиблення.
Кожен кабачок розрізаємо навпіл, а потім ще на дві частини, загалом має вийти 8 частин.

Тепер на кожній частині кабачка нам потрібно зробити надрізи.
Для зручності, що не відрізати кабачок повністю, можна скористатися двома дерев'яними паличками, чи як у моєму випадку, коктейльними соломинками.
Надрізи робимо приблизно на відстані 1 см.

Кабачки з надрізами солимо, посипаємо чорним перцем, та поки що відставляємо у сторону.

Тепер зробімо кляр, в якому будемо обсмажувати наші кабачки.
Для цього в мисочку розбиваємо яйця, додаємо сметану, крохмаль, паприку та сіль.

Ретельно все перемішуємо.

Оскільки ми будемо запікати кабачки, деко вистилаємо пергаментним папером та змащуємо олією.

Помідори, печериці та сир нарізаємо скибочками.

Тепер, коли всі продукти підготовлені, можна починати готувати смачні Кабачки смачніші за м'ясо.
В мисочку насипаємо борошно, обкачуємо в ньому кабачок.

Робимо це ретельно, щоб борошно рівномірно потрапило на весь кабачок.

Тепер кладемо кабачок в кляр, обкачуємо зі всіх сторін, а також, щоб він потрапив між надрізами.

Викладаємо кабачки на деко.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо кабачки приблизно 25-30 хвилин.

Робимо заливку.
В мисочку розбиваємо яйце, додаємо сіль, чорний мелений перець, базилік та часник, вичавлений через прес.

Ретельно все перемішуємо.

Виймаємо деко з кабачками з духовки та в кожен надріз кабачків вставляємо порізані помідори, печериці та сир.

За допомогою силікованого пензлика змащуємо кабачки заливкою з часником.

Заливку не жалкуємо, змащуємо так, щоб вона потрапила в надрізи, одним словом, використовуємо її усю, що є.

Ще раз ставимо наші кабачки у духовку та запікаємо ще 7-10 хвилин.
Сир повинен добре розплавитися.

Ось такі неймовірно апетитні кабачки виходять.
Аромат стоїть на всю кухню.

Такі кабачки однаково смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Виймаємо кабачки на тарілку, посапаємо їх зеленню петрушки та кропу.

Це дуже смачна страва, такі кабачки дійсно смачніші за м'ясо.
Я ще до них приготувала соус.
Неодмінно спробуйте приготувати Кабачки смачніші за м'ясо, я впевнена, що не пожалкуєте.
Це дуже смачно!

А це для гарного настрою! Друзі, вам подобаються польові дзвіночки? Мені дуже подобаються, адже вони такі ніжні! Дзвіночки – красиві квітки, які мають усі відтінки синього кольору. Назву ця квітка отримала заслужено – за формою вона схожа на справжнісінький дзвін. Ростуть дзвіночки, в основному, на луках, однак люблять також рости на лісових галявинах, а деякі види дзвіночків навіть на гірських схилах.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 10 серпня 2022 - 13:45 користувачем vika

Люблю страви з кабачків, виглядає дуже смачно!

Опубліковано 10 серпня 2022 - 19:03 користувачем Irina

vika, це так смачно вийшло, обов"язково приготую ще та пригощу! Дякую за коментар!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.