Канапки «Бантики»

Опубліковано користувачем Irina

Канапки «Бантики» неодмінно стануть прикрасою святкового Великоднього столу. Їх дуже легко та просто приготувати, але виглядає така закуска просто неперевершено. До того ж вона дуже смачна, адже у її склад входить сирокопчена ковбаса, плавлений сир, оливки та квашений огірок. Такі канапки можна приготувати з багета, або як у мене, з батона, з якого я нарізала прямокутні заготовки в розмір ковбаси.

Для приготування Канапок «Бантики» нам знадобиться:

  • Батон
  • Ковбаса сирокопчена
  • Сир плавлений
  • Оливки
  • Квашений огірок

Ось з таких продуктів ми будемо готувати дуже красиву та смачну закуску - Канапки «Бантики».
З батона (краще вже нарізаного) нарізаємо прямокутні заготовки в розмір ковбаси.
Можна також використати звичайний багет, який нарізати під кутом.

На кожен кусочок батона намазуємо плавлений сир (у мене з зеленню).

Квашений огірок нарізаємо скибочками та робимо невеликі надрізи.
Кружалець ковбаси збираємо до середини, так щоб вийшов бантик.
Посередині на бантик з ковбаси нанизуємо огірок.
Готовий бантик викладаємо на батон.

Щоб урізноманітнити канапки можна зробити другий варіант.
Кружалець ковбаси змащуємо плавлений сиром та складаємо навпіл.
Оливку розрізаємо з однієї сторони та нанизуємо на край ковбаси.
Викладаємо на батон.

Ось так виглядають Канапки «Бантики», вони дуже красиві та смачні.

А ось так виглядають інші канапки (це з одного боку).

А ось так з іншого.
Красиво, чи не так?

Гадаю, що такі святкові, неймовірно смачні Канапки «Бантики» стануть прикрасою Великоднього столу!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 04 квітня 2023 - 20:53 користувачем AllaSkirka

Які милі і дуже апетитні бантики!

Опубліковано 04 квітня 2023 - 21:23 користувачем Irina

Алочка, дуже дякую за гарний коментар! Канапочки вийшли дуже смачними!

Опубліковано 03 квітня 2023 - 17:53 користувачем Вікуся

Це той варіант канапок, коли не тільки смачно, а ще й гарно!

Опубліковано 03 квітня 2023 - 19:23 користувачем Irina

Вікуся, дуже дякую за коментар!!! Твої коментарі завжди надихають!!!

Коментувати