Канапки «Бантики» неодмінно стануть прикрасою святкового Великоднього столу. Їх дуже легко та просто приготувати, але виглядає така закуска просто неперевершено. До того ж вона дуже смачна, адже у її склад входить сирокопчена ковбаса, плавлений сир, оливки та квашений огірок. Такі канапки можна приготувати з багета, або як у мене, з батона, з якого я нарізала прямокутні заготовки в розмір ковбаси.
Для приготування Канапок «Бантики» нам знадобиться:
- Батон
- Ковбаса сирокопчена
- Сир плавлений
- Оливки
- Квашений огірок
Ось з таких продуктів ми будемо готувати дуже красиву та смачну закуску - Канапки «Бантики».
З батона (краще вже нарізаного) нарізаємо прямокутні заготовки в розмір ковбаси.
Можна також використати звичайний багет, який нарізати під кутом.
На кожен кусочок батона намазуємо плавлений сир (у мене з зеленню).
Квашений огірок нарізаємо скибочками та робимо невеликі надрізи.
Кружалець ковбаси збираємо до середини, так щоб вийшов бантик.
Посередині на бантик з ковбаси нанизуємо огірок.
Готовий бантик викладаємо на батон.
Щоб урізноманітнити канапки можна зробити другий варіант.
Кружалець ковбаси змащуємо плавлений сиром та складаємо навпіл.
Оливку розрізаємо з однієї сторони та нанизуємо на край ковбаси.
Викладаємо на батон.
Ось так виглядають Канапки «Бантики», вони дуже красиві та смачні.
А ось так виглядають інші канапки (це з одного боку).
А ось так з іншого.
Красиво, чи не так?
Гадаю, що такі святкові, неймовірно смачні Канапки «Бантики» стануть прикрасою Великоднього столу!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Алочка, дуже дякую за гарний коментар! Канапочки вийшли дуже смачними!
Це той варіант канапок, коли не тільки смачно, а ще й гарно!
Вікуся, дуже дякую за коментар!!! Твої коментарі завжди надихають!!!
Які милі і дуже апетитні бантики!