Канапки «Грибочки»

Опубліковано користувачем Irina

Канапки «Грибочки» не тільки ефектно виглядають, вони ще дуже смачні і ситні. Такі канапки сподобаються не тільки дорослим, але й діткам. Для їх приготування можна використовувати найрізноманітніші продукти - вершкове масло, паштет, ковбасу, шинку, сир, ну і звичайно ж, яйця і помідори, з яких власне і складаються грибочки. Для приготування цих канапок я використовувала два види яєць - курячі (невеликі) і перепелині, а також два види помідорів - коктейльні та чері. Ну і звичайно ж знадобиться зелена цибуля, котра буде імітувати травичку. Отже, давайте будемо готувати!

Для приготування канапок «Грибочки» нам знадобиться:

  • 5 скибочок хліба (у мене гречаний)
  • 5 кружечків ковбаси «Салямі»
  • 5 курячих яйця + кілька перепелиних
  • 5 помідорів коктейльних + кілька чері
  • Пучок зеленої цибулі
  • Вершкове масло
  • Майонез для прикраси

Ось з таких самих звичайних продуктів ми приготуємо дуже красиві і смачні канапки «Грибочки».

Кожен шматочок хліба змащуємо вершковим маслом (можна замінити на паштет) і викладаємо на нього кружечок ковбаси.

Тепер приготуємо грибочки. Яйця варимо накруто, чистимо. З обох сторін трішечки зрізаємо, щоб грибочки добре стояли і добре трималася шапочка. Ставимо яйця на вершкове масло. З помідорів зрізаємо шапочку і ставимо на яйця. На деякі канапки я поставила по два грибочки - один великий, один маленький.

Зелену цибулю дрібно нарізаємо і посипаємо нею весь хліб. У пакетику майонезу зрізаємо куточок і робимо на шапочках грибочків крапочки.

Ось такі симпатичні, дуже смачні канапки у вигляді мухоморів у мене вийшли.

Дуже смачні та красиві канапочки!

А це для гарного настрою! Прийшла весна, а відповідно можна насолодитися першими весняними квітами, котрі такі ніжні, такі красиві. Величезне спасибі за це фото Leptusа, яка надіслала його мені на пошту. Дуже красиво, дуже по весняному!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 01 вересня 2018 - 08:33 користувачем Donald

Овощерезка Найсер Дайсер Плюс - универсальный прибор для измельчения и нарезания продуктов, который поможет придать блюдам красивый и оригинальный вид и станет незаменимым помощником на кухне, ускоряя процесс приготовления пищи.

Опубліковано 01 вересня 2018 - 22:03 користувачем Irina

Donald, огромное спасибо за полезную информацию!!!

Опубліковано 12 липня 2018 - 11:54 користувачем Kovalenko

очень красиво и вкусно))) спасибо за интересную идею, обязательно воспользуюсь!

Опубліковано 14 липня 2018 - 19:05 користувачем Irina

Kovalenko, на здоровье готовьте, очень рада, что вам понравилась идея!! заходите еще!

Опубліковано 02 травня 2018 - 08:41 користувачем Leptusa

Такі грибочки шкода їсти. Краса неймовірна! Я такі схожі колись готувала, але з перепелиних яєць не злогадалась зробити, дуже милі грибочки вийшли!

Опубліковано 02 травня 2018 - 16:04 користувачем Irina

Leptusa, дуже дуже дякую за такий приємний коментар, який надихає на нові кулінарні ідеї))) :) :) :)

Опубліковано 28 квітня 2018 - 23:30 користувачем Aleksandr

Я ваще такова не видел!!!это круто!!

Опубліковано 30 квітня 2018 - 09:40 користувачем Irina

Aleksandr, приветствую вас и спасибо!

Опубліковано 28 квітня 2018 - 20:02 користувачем iLex

Очень красивые бутерброды! Отрезать половинки помидор. Это "шляпки". Установить "грибочки" на середину бутерброда. С помощью майонеза сделать из них мухоморы.

Опубліковано 30 квітня 2018 - 09:33 користувачем Irina

iLex, спасибо вам за комментарий, практически все как вы описали, я и делала))) бутерброды очено вкусные и оригинальные, это правда!

Опубліковано 27 квітня 2018 - 14:20 користувачем Светлана

симпятяшно)))

Опубліковано 28 квітня 2018 - 16:57 користувачем Irina

Светлана, спасибки!!!

Опубліковано 26 квітня 2018 - 09:13 користувачем AllaSkirka

Які милі грибочки і напевно смачнющі!!!! :) :) :)

Опубліковано 26 квітня 2018 - 09:36 користувачем Irina

AllaSkirka, дякую, ви як завжди вмієте підняти настрій! бутрікі дуже смачні!

Коментувати