Канапки з намазкою з консервованого лосося

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, якщо ви хочете приготувати ідеальну закуску, неодмінно скористайтеся цим рецептом. Для її приготування знадобиться баночка консервованого лосося (можна у власному соку, а можна у томаті). Приготувавши намазку її можна накласти на тости, у тарталетки (пісочні кошички), або як у моєму випадку на скибочки французького багета, обсмажені на сухій сковорідці. Така закуска виходить не тільки дуже привабливою та апетитною, а ще й нереально смачною. Саме тому її сміливо можна приготувати на святковий стіл. Прикрасити Канапки з намазкою з консервованого лосося можна на свій смак, наприклад, використавши свіжий чи солений огірок, оливки, чи як у моєму випадку, половинки помідорів чері.

Для приготування Канапок з намазкою з консервованого лосося нам знадобиться:

  • Баночка консервованого лосося (у мене в томаті)

  • 2 варених яйця

  • 1 плавлений сирок

  • 2 ст.л. майонезу чи сметани

  • Чорний мелений перець до смаку

  • Французький багет

  • Помідори чері та зелень петрушки для прикраси

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування дуже смачних Канапок з намазкою з консервованого лосося.
У мене лосось одним великим куском у томаті.
Також для цього салату можна використовувати як майонез, так і сметану.
Французький багет нарізаємо скибочками.

Рибу розминаємо виделкою до пастоподібного стану.
До неї на дрібній терці натираємо зварені на круто яйця.

Сюди ж натираємо плавлений сирок.

Додаємо чорний мелений перець до смаку та майонез чи сметану.

Ретельно все перемішуємо.
Наша намазка з консервованого лосося готова.

На сухій сковорідці підсмажуємо нарізаний багет.
Спочатку з однієї сторони.

Потім з іншої.

На підсмажений багет викладаємо намазку з лосося, рівномірно її розподіляючи.

Прикрашаємо половинками помідора чері та зеленню петрушки.

Ось такі дуже апетитні та неймовірно смачні Канапки з намазкою з консервованого лосося у мене вийшли.

Такі Канапки з намазкою з консервованого лосося можна приготувати на будь-який святковий стіл.
Неодмінно спробуйте, не пожалкуєте!

СМАЧНОГО!

Коментувати