Смачні канапки - це завжди актуально! Їх їдять вранці до філіжанки кави, в обід і на вечерю, без них не обходиться жоден святковий стіл. Я дуже люблю їх готувати, використовуючи найрізноманітніші інгредієнти - сир, ковбасу, шинку, крабові палички і багато іншого. Сьогодні на вечерю я вирішила приготувати дуже смачні канапки з французького багета зі слабосоленим лососем і оливками. Доповнив смак зелений виноград і листя салату, якими я прикрасила канапки. Щоб канапки щей красиво виглядали зовні, я використовувала спеціальні шпажки, на які наколола рибу і оливки. Вийшло дуже смачно, канапки зникли за лічені хвилини!
Для приготування канапок зі слабосоленим лососем і оливками нам знадобиться:
- 9 шматочків багета
- 9 оливок
- 9 продовгастих шматочків лосося
- Вершкове масло
- Листя салату
- Виноград
- Зелень петрушки
Нарізаємо французький багет на тонкі шматочки і змащуємо їх вершковим маслом.
У мене лосось нарізний в упаковці, тому нарізати не потрібно було. Якщо у вас одним шматком, нарізаємо продовгастими смужками. Звертаємо смужки лосося в трубочку. Наколюємо спочатку на шпажку оливку, а потім трубочку з риби і вставляємо в шматочок багета.
Збоку на канапку кладемо листочок салату і невелику гілочку петрушки.
Виноград розрізаємо навпіл і прикрашаємо канапки. Ось так все легко і просто, а головне - смачно!
Такі канапки стануть відмінним рішенням для святкового столу, їх можна подавати для фуршетного столу.
СМАЧНОГО!
Коментарі
На здоровье!
такие бутрики приготовлю на новый год... очень симпатичные...
Спасибо... и очень вкусные!
приготовила эти бутерброды на ДР, всем очень понравились...
не использовала виноград, но думаю это не сильно отразилось на вкусе...
спасибо!