Курячі рулети з картоплею, запечені у духовці (Рецепт Вікторії)

Опубліковано користувачем Irina

Сьогодні на вечерю я готувала неймовірно смачну страву, а саме, Курячі рулети з картоплею, запечені у духовці. А подавала я цю страву з не менш смачним та корисним салатом, рецептом якого також поділюся. Ті, хто любить різну зелень, до потертого сиру можна додати порізану зелень петрушки. Оскільки у мене не дуже полюбляють зелень, я її не додавала. Також для приготування страви можна використовувати свої улюблені приправи, наприклад, орегано, чорний перець, паприку. Дуже задоволена результатом, тому вирішила поділитися рецептом.

Для приготування Курячих рулетів з картоплею, запечених у духовці нам знадобиться:

  • 3 курячі грудки
  • 3 гр солі
  • 3 гр Італійської приправи
  • 3 гр сушеного часнику

Для домашнього майонезу:

  • 100 мл олії
  • 1 яйце
  • 15 гр гірчиці
  • 10 гр свіжого часнику
  • 3 гр солі
  • 10 мл оцту

Ще потрібно:

  • 400 гр картоплі
  • Сіль до смаку
  • Приправа до картоплі до смаку
  • 30 мл олії
  • 150 гр сиру (у мене Моцарела)
  • Зелень петрушки за бажанням (я не додавала)

Для приготування салату нам потрібно:

  • 50 гр листя салату
  • 2 помідори
  • 100 гр зелених оливок
  • 60 гр твердого сиру
  • 20 мл оливкової олії
  • Сіль до смаку

Ось такі інгредієнти нам потрібні, щоб приготувати дуже смачну страву, а саме, Курячі рулети з картоплею, запечені у духовці.
В першу чергу нарізаємо куряче філе та відбиваємо з обох сторін.

Тепер приготуємо домашній майонез.
У глибоку ємність наливаємо олію, додаємо яйце, гірчицю, свіжий часник, вичавлений через пресс, сіль та оцет.
За допомогою занурювального блендера збиваємо майонез до утворення однорідної консистенції.

Кожен кусок відбитого курячого філе з обох сторін натираємо сумішшю з солі, Італійської приправи та сушеного часнику.

Тепер підготуємо картоплю.
Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, додаємо до неї сіль до смаку, приправу до картоплі до смаку та олію.
Ретельно все перемішуємо та викладаємо у форму, в якій будемо запікати.

Кожен кусочок філе змащуємо майонезом.

На майонез викладаємо натертий на великій терці сир.

Скручуємо рулети та викладаємо на картоплю.

Майонезом, що залишився змащуємо курячі рулети.

Запікаємо Курячі рулети з картоплею у духовці, що розігріта до 180 градусів, приблизно 25 хвилин.

Витягуємо Курячі рулети з картоплею з духовки, посипаємо натертим сиром та запікаємо ще 10 хвилин.
Ось така краса та смакота вийшла.

Подавала я свою страву з дуже смачним салатом.
Для його приготування у миску нарізаємо листя салату, додаємо порізані кубиком помідори, зелені оливки, потертий на великій терці сир.
Солимо до смаку та заправляємо оливковою олією.
Ретельно все перемішуємо.
Наш смачний салат готовий.

Курячі рулети з картоплею, запечені у духовці вийшли неймовірно смачними, а дуже корисний салат лише додав смаку.
Неодмінно приготуйте цю страву, не пожалкуєте!

СМАЧНОГО!

Коментувати