Листкові трикутники з капустою

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, якщо у вас знайдеться літрова баночка квашеної капусти, обов'язково потіште себе та близьких неймовірно смачними листковими трикутниками з капустою. Придбавши в супермаркеті вже готове заморожене листкове тісто, приготування таких смачних трикутників не займе багато зусиль та часу, а результат порадує 100 відсотків. Квашену капусту я заздалегідь відварила, остудила та злила воду. Можна приступати до приготування!

Для приготування Листкових трикутників з капустою нам знадобиться:

  • 1 літрова банка квашеної капусти
  • 1 кг листкового тіста
  • 1 велика цибулина
  • Зелень кропу
  • 3-4 пера зеленої цибулі
  • Олія для смаження
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • 1 жовток
  • Кунжут для посипання

Як я вже зазначала вище, квашену капусту я відварила близько години, остудила та злила з неї воду.

Ось такі інгредієнти нам знадобляться, щоб приготувати дуже смачні листкові трикутники з капустою.

Цибулину нарізаємо дрібним кубиком.

Відварену квашену капусту я трохи подрібнила ножем.

У сковорідку наливаємо кілька ложок олії, викладаємо порізану цибулю та смажимо до прозорості.

Тим часом дрібно нарізаємо зелень кропу та зелену цибулю.

Цибуля добре протомилася.

До цибулі додаємо квашену капусту, добре перемішуємо.

Сюди ж додаємо порізану зелень кропу та зелену цибулю, солимо та перчимо до смаку.

Добре перемішуємо та тушкуємо до готовності. Оскільки капуста вже відварена, це не займе багато часу.

Листкове тісто розморожуємо та трохи розкачуємо.

Нарізаємо однакові квадратики (у мене приблизно 10х10 см) і на кожен квадратик викладаємо начинку.
Начинки не шкодуємо, її має бути багато, тоді трикутники вийдуть смачними та ситними.

Формуємо трикутники.

За допомогою виделки робимо гарні краї.

Деко застилаємо пергаментним папером.
Викладаємо готові трикутники на лист, змащуємо їх жовтком та посипаємо кунжутом.

Ставимо наші трикутники в добре прогріту духовку та випікаємо приблизно 40 хвилин при температурі 220 градусів. Час випічки регулюйте самі, трикутники повинні добре піднятися та зарум'янитися.

Ось такі дуже апетитні трикутники з капустою вийшли.

Така випічка настільки смачна, що з'їдається просто миттєво.
Обов'язково приготуйте, не пошкодуєте.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 19 січня 2022 - 13:45 користувачем Соня

Ирина, здравствуйте! Готовила треугольники по вашим рецептам, половину с капустой, а половину с сыром... и те и другие получились просто фантастически вкусные... мужу больше понравились с капустой, детям - с сыром. В планах еще такие же треугольники, только со сладкой начинкой) Огромное спасибо за вкусные рецепты, фото треугольников прилагаю)

Опубліковано 19 січня 2022 - 23:00 користувачем Irina

Соня, огромное спасибо за чудесные фото, у вас получились замечательные, очень аппетитные треугольники) очень рада, что вам и вашей семье понравилась такая выпечка)

Опубліковано 11 листопада 2021 - 23:17 користувачем Віка

Клас, а я тільки пиріжки із дріжджового тіста з капустою готувала, треба й такі спробувати!

Опубліковано 12 листопада 2021 - 09:30 користувачем Irina

Вікуся, обов"язково спробуй, це так смачно і до того ж так швидко, твоїм хлопцям точно сподобається) Обожнюю пиріжки з капустою з дріжджового тіста. До речі ці пиріжки с вашої капусточки, дуже смачної!

Коментувати