Ніжний торт з фруктами (Новорічний рецепт)

Опубліковано користувачем Irina

Ніжний торт з фруктами, такий надзвичайно смачний і легкий, стане хорошим завершенням святкування Нового року. Цей торт дуже легко і швидко приготувати, з ним впораються навіть початківці господині. Фрукти можна вибрати на свій смак, я використовувала ківі, хурму, виноград, мандарини і малину (заморожену). Це такий вибух смаку, що не переказати словами, а в поєднанні з м'якою, ніжною основою і кремом зі збитих вершків і маскарпоне, що тане в роті, тортик оцінять як дорослі, так і діти. Сподіваюся, що такий торт прикрасить ваш новорічний стіл.

Для приготування ніжного торта з фруктами нам знадобиться:

Для теста:

  • 120 гр. борошна
  • 100 гр. вершкового масла
  • 100 гр. цукру
  • 100 мл. молока
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. ванільного цукру

Для крему:

  • 200 мл. вершків (30% і вище)
  • 250 гр. сиру Маскарпоне
  • 60 гр. цукрової пудри
  • Ванільний цукор

Для прикраси:

  • 1 хурма
  • 2 ківі
  • Невелика гілочка винограду без кісточок
  • 2 мандарини
  • Кілька ягід малини (у мене заморожена)
  • Шоколадні монети (з чорного та білого шоколаду)
  • Желе для тортів

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування основи для торта.

У чашу міксера викладаємо м'яке вершкове масло, цукор і ванільний цукор.

Збиваємо до білого стану і додаємо яйця.

Поступово додаємо молоко і збиваємо.

Частинами додаємо просіяне борошно з розпушувачем.

Виходить дуже м'яке, ніжне тісто.

Роз'ємну форму, діаметром 22 см застеляємо пергаментним папером, боки змащуємо маслом. Виливаємо тісто і розрівнюємо.

Випікаємо у духовці, що розігріта до 180 градусів, приблизно 20-25 хвилин або до «сухого сірника».

Даємо повністю охолонути.

Тепер потрібно приготувати смачний, дуже ніжний і повітряний крем. Для цього нам знадобляться ось такі інгредієнти.

Вершки 30% і вище збиваємо, додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо до піків. Стежимо, аби вершки не перевзбивати, інакше вийде масло.

У масу, що вийшла, додаємо сир Маскарпоне і акуратно перемішуємо до однорідного стану (міксером не збивати).

Ставимо крем в холодильник, а поки займемося фруктами. Для свого тортика я вибрала свої улюблені фрукти.

Фрукти чистимо і нарізаємо шматочками.

Основу для торта викладаємо на тарілку. Якщо ви любите вологий бісквіт, корж можна його просочити цукровим сиропом (я цього не робила).

На основу викладаємо весь приготований крем.

Зверху на крем хаотично викладаємо порізані фрукти.

Розводимо желе, як написано на упаковці (у мене пішла третина пакета). За допомогою пензлика або чайної ложки наносимо желе на фрукти.

Між фруктами вставляємо шоколадні монети. Ставимо торт в холодильник.

Ось такий дуже барвистий, ефектний, абсолютно не приторний та неймовірно смачний вийшов мій торт. 

Маю велику надію, що вам сподобається такій варіант тортика. Як бачите, приготувати його зовсім не складно, а результат просто вражає.

А ось такий тортик в розрізі.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 28 грудня 2019 - 10:54 користувачем AllaSkirka

Ням - ням, яка смакота!!!!!А як прикрашений, просто чудо

Опубліковано 28 грудня 2019 - 18:58 користувачем Irina

Алюнь, дуже дякую, я старалася! Це улюблений тортик Сергія!

Опубліковано 28 грудня 2019 - 09:14 користувачем Жанна

Це те, що я найбільше люблю !!!!

Опубліковано 28 грудня 2019 - 18:58 користувачем Irina

Жанночка, це бомбезний тортик! Приїзджай у гості, я спечу!

Коментувати