Печиво з джемом

Опубліковано користувачем Irina

Печиво з джемом - це класика домашньої випічки, яка завжди повертає нас у дитинство. Ароматне, ніжне й солодке, воно нагадує затишні вечори, коли в домі пахне ваніллю та свіжоспеченим тістом. Це саме той рецепт, який створює атмосферу тепла та любові в кожній крихті. Хрустке пісочне тісто й барвистий джем усередині - печиво з джемом прикрасить будь-який стіл. Воно виглядає святково, смакує ніжно, а готується зовсім нескладно. Ідеальний варіант, коли хочеться порадувати рідних або пригостити гостей чимось смачним і красивим. Це печиво — маленьке диво з простої випічки. М’яке тісто та фруктовий джем створюють гармонійний дует, який підкорює з першого шматочка. А головне - приготувати його можна швидко й без особливих зусиль, навіть якщо ви не маєте великого досвіду у випічці.

Для приготування Печива з джемом нам знадобиться:

  • 3 яйця

  • 180 гр цукру

  • Пакетик ванільного цукру

  • 2 ч.л. розпушувача

  • 180 гр вершкового масла

  • 30 гр кукурудзяного крохмалю

  • 300 гр борошна

  • 50 гр кокосової стружки

  • Густий джем

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування смачного Печива з джемом.

У миску викладаємо м'яке вершкове масло, додаємо цукор та ванільний цукор.

Збиваємо до однорідного стану, додаючи по одному яйцю та постійно збиваючи.

Виходить ось така однорідна пухка маса.

Додаємо просіяне борошно з розпушувачем.

Збиваємо до однорідності та додаємо кукурудзяний крохмаль.

Замішуємо м'яке еластичне тісто.
Загортаємо тісто у харчову плівку та ставимо у холодильник на 1 годину.

Щоб було зручно працювати з тістом, ділимо його на чотири частини.

Тісто вийшло дуже еластичне, розкачуємо його у пласт приблизно в 5-6 мм.
За допомогою формочки чи стакана вирізаємо кружальця діаметром приблизно 5 см.

Кружальця з тіста викладаємо на деко застелене пергаментним папером.
Зверху за допомогою виделки можна зробити надсічки, так печиво буде більш привабливе.
Випікаємо Печиво з джемом при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

Печиво має трішечки зарум'янитися.
Даємо печиву повністю охолонути.

В мисочку насипаємо кокосову стружку.
На одну частинку печива викладаємо джем.
Джем можна брати на свій смак, головне, щоб воно було густим.

Накриваємо другим печивом.

Краєчки, де видно джем обвалюємо у кокосовій стружці.

Наше дуже смачне Печиво з джемом готове.
Зауважте, що з цієї порції виходить досить багато печива.

Печиво з джемом вийшло дуже смачне, зразу після приготування воно більш хрустке, на наступний день трішечки м'якшим.

Таке печиво смакує з чаєм, кавою чи компотом.
Воно неодмінно сподобається, як дорослим, так і діткам, тому неодмінно приготуйте, не пожалкуєте!

А це для гарного настрою! Ця квітка - немов вогняне серце літа, що розквітло серед зеленої тиші саду. Її пелюстки, мов язики полум’я, розходяться в усі боки, створюючи враження живого тепла й сили. Насичений червоний колір переливається на сонці, грає відтінками - від малинового до глибокого рубінового, ніби сама природа вирішила подарувати світові вогонь, але в м’якій, живій формі.Вона стоїть гордо, впевнено, не потребуючи прикрас, її краса самодостатня. Кожна пелюстка виглядає дбайливо вирізаною, немов рукою майстра. Здається, що квітка дихає, то спалахує яскравіше під променями сонця, то ніжно притихає у вечірньому світлі, зберігаючи в собі спокій та гармонію природи. Ця квітка - символ пристрасті, натхнення й життєвої сили. Вона не просто прикрашає сад, а ніби розповідає власну історію: про красу, яка народжується з тепла, світла й любові до життя.

СМАЧНОГО!

Коментувати