Печиво з листкового тіста з сиром та хурмою

Опубліковано користувачем Irina

Якщо хочеться чогось смачненького, солодкого та домашнього, дуже рекомендую просте в приготуванні, не затратне та неймовірно смачне Печиво з листкового тіста з сиром та хурмою. Запевняю вас, що таке печиво сподобається, як дорослим, так і діткам. Для цього рецепту краще взяти готове листкове бездріжджове тісто. Хурма для цього рецепту підійде будь-якого сорту: Піраміда, Корольок, Биче серце, або як у мене Шарон. До речі, якщо ви не любите хурму, її можна замінити на грушу, вийде також дуже смачно. Хурму краще брати не дуже спілу. Дуже рекомендую приготувати це смачне печиво, не пожалкуєте!

Для приготування Печива з листкового тіста з сиром та хурмою нам знадобиться:

  • 500 гр листкового тіста

  • 200 гр сиркової маси (у мене з родзинками)

  • 1 хурма

  • 1 жовток для змащування

  • Цукрова пудра для прикраси

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування неймовірно смачного Печива з листкового тіста з сиром та хурмою.
Листкове тісто краще брати бездріжджове.
Хурма для цього рецепту підійде будь-якого сорту: Піраміда, Корольок, Биче серце, або як у мене Шарон.

Листкове тісто розморожуємо за інструкцією на упакуванні та нарізаємо квадратами розміром 9х9 см.
У мене вийшло 12 штук.

На кожному квадратику гострим ножем робимо надрізи, відступаючи від краю 1 см.
На світлині дуже добре видно.

Кожен квадратик з надрізами змащуємо жовтком.

Тепер формуємо наше печиво.
Полосочку загинаємо у протилежний бік.

Те саме робимо з іншою полоскою, загинаючи в інший бік.
Виходить ось така заготовка.

Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо всі наші заготовки.

В серединку кожного печива викладаємо сирну начинку (у мене сиркова маса з родзинками).

Хурму нарізаємо скибочками та по 3-4 скибочки викладаємо на сирну начинку.

Ось так виглядає сформоване печиво.

Змащуємо краєчки печива жовтком.
Це дуже зручно робити силіконовим пензликом.

Ставимо у розігріту до 220 градусів духовку та випікаємо Печиво з листкового тіста з сиром та хурмою приблизно 30 хвилин.
У мене електропіч.

Ось таке красиве печиво вийшло, воно дуже гарно піднялося та зарум'янилося.

Коли печиво трохи охолоне посипаємо його цукровою пудрою.

Все! Наше Печиво з листкового тіста з сиром та хурмою готове!
Можна пригощатися!

Це печиво настільки смачне, що з'їдається за лічені хвилини!
Неодмінно приготуйте та насолодіться неймовірним смаком хрусткого листкового тіста в поєднанні з солодким сиром та хурмою.
Успіхів!

СМАЧНОГО!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.