«Пікантні» канапки з сиром чудово підійдуть, як до сніданку, так і до святкового столу, оскільки вони не тільки дуже смачні, але й привабливо виглядають зовні. Для приготування начинки для канапок я використовувала два види сиру - домашній сир і твердий сир. Хто любить бринзу, вона також прекрасно підійде.
Для приготування «пікантних» канапок з сиром нам знадобиться:
- 5 скибочок французького батона
- 150 гр. домашнього сиру
- 40 гр. твердого сиру
- 1 помідор
- 1 зубчик часнику
- Кріп
- Зелена цибуля
- Майонез
- Сіль, чорний перець за смаком
- Листя салату
- Зелень петрушки
Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього домашній сир і перемішуємо.
Вичавлюємо через прес часник, нарізаємо дрібно кріп і зелену цибулю і додаємо до сиру. Солимо, перчимо, додаємо кілька ложок майонезу (але не переборщити) і ретельно перемішуємо. У нас вийшла ось така сирна маса.
Французький батон нарізаємо скибочками, при бажанні його можна трішки підсмажити в тостері або на сухій сковороді.
На батон викладаємо листочок салату, зверху, досить великим шаром викладаємо сирну начинку, прикрашаємо скибочками помідора і зеленню петрушки.
Наші «Пікантні», дуже смачні канапки готові.
СМАЧНОГО!