Салат із серця

Опубліковано користувачем Irina

Рецептів цього смачного Cалата із серця існує безліч. Кожна господиня додає до нього щось своє, на власний смак. Хтось кладе гриби, хтось — свіжий помідорчик чи горіхи. Я — не виняток і готую цей салат по-своєму, саме так, як люблять мої рідні — з консервованим зеленим горошком. Взагалі цей простий, але напрочуд смачний салатик ніколи не залишається на столі — його завжди з’їдають до останньої ложки. А для мене це — найприємніший комплімент, адже для кожної господині так важливо, щоб її страви смакували всім без винятку. Для приготування цього салату я використовую свиняче серце. Отже, почнемо!

Для приготування Салату із серця нам будуть потрібні такі продукти:

  • 2 свинячих серця
  • 1 банка консервованого зеленого горошку
  • 2 великі цибулини
  • 2 великі морквини
  • Майонез
  • Сіль, перець за смаком
  • Соняшникова олія

Серце добре промиваємо, розрізаємо навпіл та кладемо у каструлю з водою.

Коли вода закипить, зливаємо її, серце ще раз промиваємо й ставимо варитися у свіжій воді. Після повторного закипання підсолюємо, додаємо невелику цибулину, шматочок моркви, 2–3 горошини чорного перцю та лавровий листок. Варимо приблизно 2 години, щоб серце стало м’яким і ніжним.

Усі ці інгредієнти надають серцю особливого, насиченого смаку.

Коли серце звариться, охолоджуємо його й нарізаємо тоненькою соломкою.

Цибулю нарізаємо дрібними кубиками й обсмажуємо до золотистого кольору.

Виймаємо цибулю так, щоб олія залишилася на сковороді та додаємо її до серця.

Моркву натираємо на великій тертці й тушкуємо на тій самій олії.

Після цього також додаємо до нарізаного серця.

Додаємо зелений консервований горошок.    

Додаємо сіль, чорний мелений перець до смаку.

Ретельно все перемішуємо.

Додаємо майонез та перемішуємо.

Наш смачний Салат із серця готовий!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 12 вересня 2019 - 21:00 користувачем Божена

дуже, дуже, дуже класний салат, мої гості у захваті))) дуже дякую за гарний рецепт))) фото вислала!

Опубліковано 12 вересня 2019 - 21:13 користувачем Irina

Божена, ваш салатик просто фантастичний, смакота ще та! дуже дякую за чудове фото, з задоволенням його опублікую! заходьте ще, готуйте та діліться фотозвітами, завжди рада!!!

Опубліковано 23 жовтня 2017 - 14:52 користувачем Оксана

Ирина, мой салат получился очень вкусный, и все благодаря вашему рецепту, гостям очень и очень понравился! готовила впервые и очень переживала, в результате услышала множество похвал, поэтому и вам огромное спасибо! вот такой у меня был салатик!

Опубліковано 23 жовтня 2017 - 22:20 користувачем Irina

Оксана, этот салат очень вкусный, это правда!!! я его в основном готовлю на Рождество, его очень любит мой сын. спасибо за проделанный труд и доверие к моим рецептам, мне очень приятно!!!

Опубліковано 01 січня 2016 - 01:47 користувачем Lilinka

Разрезаем сердце на 4 части. Удаляем все ненужное из сердца и оставляем только мякоть. Немного отбиваем. Можно использовать и куриные сердечки.

Опубліковано 01 січня 2016 - 19:31 користувачем Irina

Lilinka, спасибо за интересную идею!

Опубліковано 27 грудня 2015 - 00:15 користувачем Olenka

Обжариваем на сильно раскаленной сковороде в течение 5 минут. Масло не добавляем, достаточно того что есть в соусе. Затем добавляем 50 мл. воды и тушим на медленном огне до выпаривания жидкости. Примерно 20 минут, до готовности. Получается очень вкусное самостоятельное блюдо, которое очень быстро приготовить. Но, наше сердце нужно нам для салата. У меня ушло на салат примерно 250 гр сердца, остальное осталось на обед.

Опубліковано 13 травня 2016 - 10:04 користувачем Irina

Olenka, спасибо что заглянули на мой блог и поделились мнением... для меня это очень важно!

Коментувати