Салат «Снігова королева»

Опубліковано користувачем Irina

Ну який же Новорічний святковий стіл без салатів. І кожен раз хочеться чогось новенького, смачненького і щоб виглядав салат по святковому. Цього разу я буду готувати дуже смачний салат "Снігова королева", в якому відмінно збалансований смак. Такий салат можна приготувати 30 числа, що дуже зручно, адже 31 грудня і так роботи багато. У мене на сайті є багато смачних салатів, наприклад, Салат «Малахітова шкатулка» або Салат «Кучугури». Готувати цей салат просто, а виходить він дуже красивим та смачним. Мені дуже подобаються пошарові салати, які можна подавати на великій святковій тарілці. До речі цей салат буде мати гарний вигляд у окремих порційних вазочках. Отже, давайте приступимо!

Для приготування салату «Снігова королева» нам знадобиться:

  • 200 гр. крабових паличок
  • 200 гр. шинки
  • 200 гр. плавленого сиру
  • 4 варені яйця
  • 1 яблуко (приблизно 150 гр.)
  • 100 гр. арахісу
  • Майонез (бажано домашній)
  • Сіль, чорний перець

Заздалегідь обсмажуємо на сухій сковороді арахіс.

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування дуже смачного новорічного салату «Снігова королева». Для його приготування я використовувала домашній майонез, який відразу помістила в кондитерський мішок, щоб зручніше було наносити майонезну сіточку.

Крабові палички нарізаємо на невеликі кубики.

Шинку також нарізаємо невеликими кубиками.

Варені яйця розрізаємо навпіл і відокремлюємо жовтки.

Жовтки натираємо на дрібній тертці.

Білки також натираємо на дрібній тертці.

Потерті білки ділимо на дві частини. В одну частину білків додаємо ложку майонезу і перемішуємо.

Подсмажений арахіс чистимо від лушпиння і подрібнюємо в блендері.

Яблуко чистимо і натираємо на великій тертці. Коли всі інгредієнти підготовлені, починаємо збирати наш салат.

На тарілку викладаємо роз"ємне кільце і перший наш шар - це потерті на дрібній тертці плавлені сирки. Зверху сітка з майонезу.

Другий шар - потерті жовтки і зверху сітка з майонезу. Цей шар можна злегка посолити і поперчити.

Наступний шар - порізані крабові палички і сітка з майонезу.

Тепер потерті яблука.

Наступний шар - порізана шинка і сітка з майонезу.

Тепер шар подрібненого арахісу.

Зверху на арахіс викладаємо шар потертого білка з майонезом. Солимо, перчимо.

І останній шар - потертий білок. Накриваємо салат харчовою плівкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.

Перед подачею знімаємо роз"ємне кільце і прикрашаємо салат невеликими гілочками петрушки і будь-якими червоними ягодами (у мене заморожена порічка).

Ось такий дуже гарний і неймовірно смачний салат вийшов.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 11 грудня 2020 - 08:55 користувачем Жанна

Прекрасно підійде на любий Новорічний стіл, та ще напевно смачнющий !!!

Опубліковано 11 грудня 2020 - 19:13 користувачем Irina

Жанночка, ти права! Такий салат стане окрасою любого святкового столу) дуже смачний!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.