Салат з червоної капусти з апельсинами та картоплею

Опубліковано користувачем Irina

З настанням весни хочеться вітамінізованих салатів, без використання майонезу. Хорошим варіантом може стати Салат з червоної капусти з апельсинами та картоплею. На перший погляд поєднання цих продуктів може здатися трохи незвичним, але запевняю вас, що салат виходить дуже смачним, корисним та, крім того, дуже яскравим.

Для приготування Салату з червоної капусти з апельсинами та картоплею нам знадобиться:

  • 1–2 шт. картоплі
  • 300 г червоної капусти
  • 150 г листя салату
  • 1 цибулина (краще червона)
  • 1 апельсин

Для заправки:

  • 5 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 1–2 ст. л. нарізаної зелені петрушки
  • Сіль, перець до смаку

Капусту тонко нарізаємо, заливаємо окропом, через одну хвилину зливаємо воду та обдаємо капусту холодною водою.

Картоплю варимо в мундирі, очищаємо від шкірки та нарізаємо великими шматочками.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Апельсин очищаємо від шкірки та плівок та розділяємо на невеликі шматочки.

Змішуємо капусту з листям салату, цибулею, шматочками апельсина та картоплею.

Готуємо заправку: в оливкову олію додаємо оцет, зелень, сіль та перець, добре перемішуємо та заправляємо салат.    

Наш смачний Салат із червоної капусти з апельсинами та картоплею готовий.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 08 березня 2016 - 17:10 користувачем Тая

достаточно оригинальный салатик получился... никогда раньше такой не готовила и осталась довольная результатом, во-первых, он без майонеза, во-вторых, апельсин придал салату какую-то особую нотку...
очень довольна, что нашла ваш сайт, спасибо!

Опубліковано 09 березня 2016 - 10:54 користувачем Irina

Тая, очень рада, что салатик пришелся по вкусу!!!!

Коментувати