
Якось нещодавно була у сестри, і вона мене пригостила смачними горішками. Спочатку я навіть не повірила, що приготовані вони в домашніх умовах. Горішки виходять солодкі та хрусткі, без будь-якої гіркуватості. Звичайно ж, взяла рецепт, швидше навіть не рецепт, а просто опис, бо якихось пропорцій з приготування немає. Смачні та корисні, такі горішки, без будь-яких добавок, можна сміливо давати дітям. Одним словом, спробуйте самі, думаю, що Солодкі волоські горішки з хрусткою скоринкою не залишать байдужими практично нікого!
Для приготування Солодких волоських горішків нам знадобиться:
- Волоські очищені горіхи
- Цукрова пудра
- Рослинна олія
- Кип'ячена вода
Волоські горіхи чистимо, бажано, щоб вони були половинками.
У каструлі кип'ятимо воду та коли вона закипить, кидаємо в неї горіхи і кип'ятимо 2 хвилини.
За цей час у мисці готуємо цукрову пудру.
Через дві хвилини горіхи відкидаємо на друшляк, щоб злити всю воду. (Вода буде темно коричневого кольору).
Ще гарячими, висипаємо горіхи в цукрову пудру та добре вимішуємо, щоб усі горіхи вкрилися пудрою максимально рівномірно.
У сковороді розігріваємо олію, і в гарячу висипаємо горіхи в пудрі. Постійно перемішуючи ложкою, смажимо горішки до золотистого кольору.
Заздалегідь готуємо папір, і коли горіхи будуть золотистими, виймаємо їх на папір, щоб пішла вся олія. Головне не перетримати, оскільки папір може з часом прилипати до горіхів.
Викладаємо солодкі горішки в тарілку та даємо охолонути.

Можна пригощатися.
СМАЧНОГО!
Коментарі
margaritka, очень рада, что вам и вашим близким нравится блюдо! спасибо за приятный комментарий!
Алла, обязательно орешки после жарки выложите на бумагу, чтоб избавиться от лишнего масла)))
Я обязательно попробую приготовить.
Ирочка! Скажите пожалуйста можно ли другие орехи брать,или только грецкие?
Алла,я думаю, что только грецкие.
никогда бы не подумала, что из обычный орехов можно приготовить такое вкусное блюдо... готовлю уже второй день подряд. всем очень нравится!!! огромное спасибо за интересную идею!