Суп-пюре з заморожених овочів

Опубліковано користувачем Irina

Пропоную приготувати дуже смачний, духмяний, дієтичний Суп-пюре з заморожених овочів. Цього разу я купила в супермаркеті заморожені овочі “Весняна суміш”, у склад якої входить цвітна капуста, брюссельська капуста, броколі, квасоля стручкова різана та морква. На мій смак дуже вдале поєднання. До супу я ще додала свіжу моркву, картоплю, цибулю та часник, ну і звісно, спеції. Готується такий суп дуже легко та швидко, а результат просто вражає. Суп за цими пропорціями виходить в міру густим. Якщо є бажання до нього можна додати сметану чи вершки, однак моя ціль була приготувати дієтичний суп, тому я обмежилася лише сухариками, які власноруч приготувала.

Для приготування Супу-пюре з заморожених овочів нам знадобиться:

  • 2 літри води
  • 4 середні картоплини
  • 1 цибуля
  • 3 зубчики часнику
  • 500 гр. заморожених овочів (у мене Весняна суміш)
  • 2-3 ст.л. олії
  • Сіль, чорний перець, улюблені спеції до смаку
  • Зелень петрушки
  • 1 лавровий листок

Ось такі продукти нам знадобляться, аби приготувати неймовірно смачний, дієтичний Суп-пюре з заморожених овочів.

Картоплю чистимо та нарізаємо кубиком.
Цибулю також нарізаємо кубиком.
Свіжу моркву натираємо на тертці.

В киплячу воду викладаємо порізану картоплю, знімаємо пінку, накриваємо кришкою і варимо хвилин 10-15.

Тим часом в сковорідку наливаємо олію, викладаємо порізану цибулю та потерту моркву.
Смажимо 2-3 хвилини.
Додаємо часник, вичавлений через прес та тушкуємо ще 1-2 хвилини.

До цибулі з морквою та часником додаємо заморожені овочі (“Весняну суміш).

Добре перемішуємо та смажимо 2-3 хвилини.

Додаємо овочі до супу, перемішуємо та варимо ще 10 хвилин.

Тепер додаємо лавровий листок, солимо, перчимо до смаку.
При бажанні додаємо улюблені спеції.
Перемішуємо.
Накриваємо кришкою і варимо до готовності.

В кінці додаємо зелень петрушки.

Накриваємо Суп-пюре з заморожених овочів кришкою та даємо настоятися 10-15 хвилин.

Ось такий дуже апетитний, духмяний суп у мене вийшов.
Його можна подавати й в такому вигляді, але мені більше подобається суп-пюре.

Виймаємо з супу лавровий листок та за допомогою погружного блендера перетворюємо його у пюре.
Суп-пюре з заморожених овочів вийшов в міру густим.

Розливаємо суп по тарілках та пригощаємося поки він ще гарячий.
До цього супу-пюре з заморожених овочів дуже підходять сухарики, які я готую завжди сама.
При бажанні можна додати ложку сметани, буде ще смачніше.

Суп вийшов просто неймовірно смачний!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 03 березня 2023 - 20:23 користувачем Вікуся

Я дуже люблю крем-супи, це неймовірно смачно!

Опубліковано 03 березня 2023 - 21:57 користувачем Irina

Вікуся, я також дуже люблю такі супи! В цьому супі дуже вдале поєднання овочів, він вийшов неймовірно смачним та легким, з"їли його з великим задоволенням!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.