Пропоную приготувати дуже смачний, духмяний, дієтичний Суп-пюре з заморожених овочів. Цього разу я купила в супермаркеті заморожені овочі “Весняна суміш”, у склад якої входить цвітна капуста, брюссельська капуста, броколі, квасоля стручкова різана та морква. На мій смак дуже вдале поєднання. До супу я ще додала свіжу моркву, картоплю, цибулю та часник, ну і звісно, спеції. Готується такий суп дуже легко та швидко, а результат просто вражає. Суп за цими пропорціями виходить в міру густим. Якщо є бажання до нього можна додати сметану чи вершки, однак моя ціль була приготувати дієтичний суп, тому я обмежилася лише сухариками, які власноруч приготувала.
Для приготування Супу-пюре з заморожених овочів нам знадобиться:
- 2 літри води
- 4 середні картоплини
- 1 цибуля
- 3 зубчики часнику
- 500 гр. заморожених овочів (у мене Весняна суміш)
- 2-3 ст.л. олії
- Сіль, чорний перець, улюблені спеції до смаку
- Зелень петрушки
- 1 лавровий листок
Ось такі продукти нам знадобляться, аби приготувати неймовірно смачний, дієтичний Суп-пюре з заморожених овочів.
Картоплю чистимо та нарізаємо кубиком.
Цибулю також нарізаємо кубиком.
Свіжу моркву натираємо на тертці.
В киплячу воду викладаємо порізану картоплю, знімаємо пінку, накриваємо кришкою і варимо хвилин 10-15.
Тим часом в сковорідку наливаємо олію, викладаємо порізану цибулю та потерту моркву.
Смажимо 2-3 хвилини.
Додаємо часник, вичавлений через прес та тушкуємо ще 1-2 хвилини.
До цибулі з морквою та часником додаємо заморожені овочі (“Весняну суміш).
Добре перемішуємо та смажимо 2-3 хвилини.
Додаємо овочі до супу, перемішуємо та варимо ще 10 хвилин.
Тепер додаємо лавровий листок, солимо, перчимо до смаку.
При бажанні додаємо улюблені спеції.
Перемішуємо.
Накриваємо кришкою і варимо до готовності.
В кінці додаємо зелень петрушки.
Накриваємо Суп-пюре з заморожених овочів кришкою та даємо настоятися 10-15 хвилин.
Ось такий дуже апетитний, духмяний суп у мене вийшов.
Його можна подавати й в такому вигляді, але мені більше подобається суп-пюре.
Виймаємо з супу лавровий листок та за допомогою погружного блендера перетворюємо його у пюре.
Суп-пюре з заморожених овочів вийшов в міру густим.
Розливаємо суп по тарілках та пригощаємося поки він ще гарячий.
До цього супу-пюре з заморожених овочів дуже підходять сухарики, які я готую завжди сама.
При бажанні можна додати ложку сметани, буде ще смачніше.
Суп вийшов просто неймовірно смачний!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Вікуся, я також дуже люблю такі супи! В цьому супі дуже вдале поєднання овочів, він вийшов неймовірно смачним та легким, з"їли його з великим задоволенням!
Я дуже люблю крем-супи, це неймовірно смачно!