Трояндочки з листкового тіста з яблуками

Опубліковано користувачем Irina

Смачні та красиві Трояндочки з листкового тіста з яблуками готуються за лічені хвилини, особливо, якщо купити вже готове заморожене тісто. Для цього рецепту підійдуть будь-які яблука. Якщо яблука дуже солодкі, тоді посипати булочки цукром не обов'язково, або в меншій кількості. У мене були солодкі яблука, але я все одно їх посипала цукром, бо любимо, щоб булочки були солодкими. Такі смачні, хрусткі булочки з ніжним яблуком та ароматом кориці неодмінно сподобаються як дорослим, так і діткам, тому рекомендую їх приготувати та насолодитися смаком.

Для приготування Трояндочок з листкового тіста з яблуками нам знадобиться:

  • 500 гр листкового дріжджового тіста
  • 2-3 яблука
  • 1 жовток
  • Цукор, кориця до смаку
  • Цукрова пудра для прикраси

Ось з таких продуктів ми будемо готувати надзвичайно смачні та красиві Трояндочки з листкового тіста з яблуками.

Яблука розрізаємо на чверть, вирізаємо серцевину та нарізаємо тонкими скибочками.

Нарізані скибочками яблука поки що відставляємо в сторону.

Листкове дріжджове тісто розморожуємо (розкачувати не потрібно) та за допомогою гострого ножа нарізаємо смужки шириною 6 см та довжиною 25 см.

На смужку тіста зверху викладаємо порізані яблука (одне на одне).
На одну смужку приблизно по 7-8 скибочок яблука.

Підгортаємо нижню частину тіста на яблука.

І акуратно закручуємо в рулет. В кінці тісто защіпляємо, щоб під час випічки воно не розійшлося.
Виходить ось така дуже красива трояндочка.

Готові трояндочки з листкового тіста з яблуками викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
У мене вийшло 7 булочок.

Ось такі красиві заготовки вийшли.

Змащуємо Трояндочки з листкового тіста з яблуками жовтком, посипаємо цукром та по бажанню корицею.

Випікаємо наші булочки 35-40 хвилин при температурі 170 градусів.

Ось такі неймовірно красиві та дуже смачні вийшли булочки, які дуже схожі на троянди.

Я ще посипала Трояндочки з листкового тіста з яблуками цукровою пудрою, так вони стали ще гарнішими.

Наші дуже смачні Трояндочки з листкового тіста з яблуками готові до вживання.
Настав час заварити кави чи чаю та можна пригощатися.

Булочки вийшли дуже хрумкими з ніжними яблуками, у яких приємний аромат кориці.

Друзі, запевняю вас, що такі смачні булочки з яблуками, які дуже легкі в приготуванні неодмінно сподобаються, тому варто купити готове листкове тісто та приготувати цю смакоту.

Обов'язково поділіться враженнями, чи сподобалися вам та вашим рідним такі булочки, які дуже схожі на квіти.

А це для гарного настрою! Анемона дібровна, саме так називається ця квітка, знаменує собою перехід від квітня до травня, адже квітне наприкінці місяця. Ці ніжні, зворушливі білі квіти з численними яскраво-жовтими тичинками нагадують в лісі білу ковдру. Вони дуже дуже красиві.

СМАЧНОГО!

Коментувати