Вершковий суп із фрикадельками (Рецепт від читачки Вікторії)

Опубліковано користувачем Irina

Пропоную приготувати на обід дуже смачний та корисний Вершковий суп із фрикадельками. З цієї кількості продуктів виходить дві порції супу. Готувати такий суп зовсім не складно, в результаті ми отримуємо смачну першу страву, яка обов'язково має бути в раціоні, як дорослих, так і дітей. Впевнена, що якщо ви один раз спробуєте цей суп, будете готувати його  ще й ще. Для приготування фрикадельок можна використовувати будь-який фарш - яловичий, свиний, мішаний, курячий чи індичий.

Для приготування Вершкового супу із фрикадельками нам знадобиться:

  • 200 гр картоплі
  • 200 гр фаршу
  • 40 гр моркви
  • 50 гр цибулі
  • 200 мл вершків (10%)
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • 1 лавровий листок
  • Зелень петрушки чи кропу за бажанням
  • Вода за бажаною консистенцією

Цибулю та моркву нарізаємо невеликим кубиком.
В сковорідку наливаємо оливкову олію та тушкуємо моркву і цибулю (при необхідності додаємо трохи води).

До протушкованих овочів додаємо нарізану картоплю, воду, лавровий листок та варимо 5 хвилин.

До супу додаємо фрикадельки та варимо ще 10 хвилин.

За 2-3 хвилини до готовності супу вливаємо вершки, додаємо сіль, чорний мелений перець до смаку.
Накриваємо Вершковий суп із фрикадельками кришкою та даємо настоятися кілька хвилин.

На порцію беремо 1/2 Вершкового супу із фрикадельками та посипаємо зеленню.

Подаємо Вершковий суп із фрикадельками з цілозерновими хлібцями та сиром.

СМАЧНОГО!

Коментувати