Бісквіт з чорничкою та полуничкою (Рецепт від Вікторії та Сашка)

Опубліковано користувачем Irina

Літо люблять всі, адже надворі тепло, можна досхочу купатись та гуляти по лісі, подорожувати по горах, полянах, річках, морях. А ще ця пора радує всіх ягідками та фруктами. Мій синочок обожнює полуницю та чорницю, а ще любить бісквіти і ми з ним вирішили поєднати ці смаки.

Для цього простого рецепту нам знадобляться наступні продукти:

  • 4 яйця
  • 150 гр. цукру
  • 150 гр. муки
  • Жменька чорнички
  • Жменька полунички

Для приготування: збиваємо яйця, потім добавляємо цукор, просіяну муку (але після цього збиваємо на мінімальних оборотах).

В форму кладемо пергаментний папір та трішки змащуємо маргарином, після чого виливаємо наше тісто в форму. Тепер зверху добавляємо декілька чорничок та полуничок.

Випікати потрібно 30-40 хвилин при температурі 160 градусів.

Ось така краса, смакота в нас вийшла! Смачного! :)

Коли бісквіт трішечки охолоне, виймаємо його з форми.

При бажанні зверху посипаємо цукровою пудрою.

А це кусочок нашого смачного бісквіта.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 15 липня 2018 - 13:36 користувачем Аннушка

спасибо огромное авторам этого чудесного, очень легкого и такого вкусного рецепта! дети съели с большим удовольствием))) добавляла только чернику!

Опубліковано 18 липня 2018 - 13:05 користувачем Irina

Аннушка, на здоровье, авторам рецепта приятно! заходите еще, всегда рады!!!

Опубліковано 29 червня 2017 - 16:50 користувачем Aлюшка

какая красота!!! очень аппетитно выглядит, а фото вообще нет слов!!! очень любим бисквит, но вот с ягодками еще никогда не готовила, обязательно попробую, можно например, с малиной, думаю получится не хуже)))
а какого размера у вас форма? :) :) :) :) :)

Опубліковано 01 липня 2017 - 17:56 користувачем Irina

Aлюшка, обязательно попробуйте этот бисквит с ягодами, не пожалеете... я тоже в выходные буду его готовить... очень ждем отзывов! Успехов! форма диаметром 26см)))

Опубліковано 27 червня 2017 - 20:27 користувачем Irina

Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

Коментувати