Така страва, як оселедець, зазвичай присутня на будь-якому святковому столі. Є різні варіанти її подачі. Мені дуже сподобався варіант, з яким хочу з вами поділитися. Страва виглядає просто фантастично. А готується простіше простого і до того ж дуже швидко. Це оселедець у вигляді рибки. Щоб приготувати таку страву знадобиться оселедець, порізаний шматочками. Всього декілька хвилин вашого часу і оселедець перетвориться в дуже симпатичну рибку. Гадаю, що гості гідно оцінять ваші старання. Якщо ви любите салати, в яких використовується оселедець, обов'язково приготуйте салат «Оселедець під шубою».
Для приготування оселедця у вигляді рибки нам знадобиться:
- Оселедець, порізаний шматочками
- ½ білої цибулини
- 1 невелика червона цибулина
- 1 оливка
- Шматочок моркви
- Шматочок лимона
Ось такі продукти нам знадобляться, аби приготувати дуже симпатичну, святкову рибку з оселедця.
І ще нам знадобиться спеціальна тарілка у вигляді рибки (у мене скляна).
Спочатку викладаємо на тарілку шматочки оселедця, ніби в шаховому порядку.
Плавникі та хвіст викладаємо з порізаної червоної та білої цибулі. З лимона і оливки робимо очей, а зі шматочка моркви вирізаємо ротик.
Ось така симпатична рибка вийшла. Прикрашаємо гілочкою петрушки і подаємо до столу. Ось так все просто і красиво!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Татьяна, очень рада, что вам понравилась такая подача селедки) спасибо за комментарий!
Дуже хороша подача))
Оксана, дуже дякую, я старалася!!!
Супер!!!! Дуже оригінально!!!
AllaSkirka, дуже, дуже дякую!!!
Так, рибка вийшла дуже гарна!!!
Жанночка, дуже дякую!!! Мені приємно!!!
идея просто фантастическая) забираю в закладки)