Друзі! Сьогодні я відкриваю нову рубрику «Їстівні картинки», яка буде розміщена в розділі «Смачні рецепти для малюка». Тут ви знайдете страви у вигляді комашок, комах, тварин, машинок і т.д., а допомагати мені в цьому може кожен. Сьогодні я отримала дуже цікавого зайця «Шибеника», який приготований зі смачної ковбаски, яйця та плавленого сиру, а придумав і приготував його мій онук Сашенька, якому 7 років. Допомагала йому, звичайно ж, мама Вікторія. Ідея приготування ось такого дуже симпатичного зайчика виникла, завдяки грі «Best Fiends», в якій комашки ведуть боротьбу зі слимаками. Шибеник вийшов дуже симпатичний, до того ж смачний. Ще раніше ми разом з Сашенькою готували Їстівну Гусеницю з яєць. Впевнена, що такі цікаві страви сподобаються вашим діткам, тому якщо у вас є ідеї, приєднуйтесь!
Для приготування їстівного зайця «Шибеник» нам знадобиться:
- 3-4 кружечка ковбаси (яка більше до смаку)
- 1 варене накруто яйце
- 1 шматочок плавленого сиру
Щоб приготувати їстівного зайця «Шибеник» нарізаємо кілька кружалець ковбаси (в даному випадку Салямі).
На тарілочку (посередині) викладаємо цілий кружечок ковбаси. З двох інших кусочків вирізаємо лапки та вушка і викладаємо зверху, знизу. З боків робимо невеликі лапки із залишків ковбаски.
Зварене накруто яйце нарізаємо кружечками. Зайвий білок обрізаємо і викладаємо у вигляді очей.
Нам залишилося зробити тільки зуби зайця «Шибеника», для чого використовуємо тонкі шматочки плавленого сиру.
Ось такий симпатичний, смачний зайчик вийшов у Сашка. Відрізаємо шматочок хліба і можна пригощатися!
СМАЧНОГО і нехай ваш малюк росте здоровим!
Коментарі
Жанна! це точно, наш Сашуля такий!!! А зайчик не тільки симпатичний, но і смачний!
Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!
симпатяшный заяц, с такими огромными глазами! Сашенька молодец!