Індича печінка в сухарях з часником

Опубліковано користувачем Irina

Хочу поділитися дуже цікавим та смачним рецептом страви, під назвою Індича печінка в сухарях з часником. Навіть мій чоловік, який взагалі не любить печінку в жодному вигляді, з'їв та похвалив. Дуже хрумке з запахом часнику панірування та ніжна печінка всередині, сподобається найвибагливішому гурману. Печінку можна трохи відбити, я ж цього не робила, мені більше подобається в натуральному вигляді. Готується така страва доволі легко та швидко, однак виходить надзвичайно смачною! Приготовлена ​​таким чином печінка чудово підійде до картопляного пюре або рису.

Для приготування Індичої печінки в сухарях з часником нам знадобиться:

  •     600-700 гр. індичої печінки
  •     1/2 склянки кефіру
  •     1 склянка панірувальних сухарів (у мене домашні)
  •     2 зубки часнику
  •     Сіль, чорний перець
  •     Олія

Індичу печінку миємо, чистимо від плівок, якщо вони є та викладаємо в миску.   

Кефір змішуємо з сіллю та перцем цією сумішшю заливаємо печінку. Залишаємо мінімум на годину.

В іншу мисочку висипаємо панірувальні сухарі. Часник чистимо та вичавлюємо через прес в сухарі.

Добре перемішуємо.

Розігріваємо на сковорідці олію. Дістаємо шматочки печінки з суміші кефіру, паніруємо в сухарях та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Смажиться печінка дуже швидко, приблизно 3 хвилини з одного боку та стільки ж з іншого.

Викладаємо готову печінку на тарілку та прикрашаємо зеленню.

Наше смачна страва з печінки індички готова.
Обов'язково спробуйте, не пожалкуєте!
Це дуже смачно!

СМАЧНОГО!

Коментувати