Хочу поділитися дуже цікавим та смачним рецептом страви, під назвою Індича печінка в сухарях з часником. Навіть мій чоловік, який взагалі не любить печінку в жодному вигляді, з'їв та похвалив. Дуже хрумке з запахом часнику панірування та ніжна печінка всередині, сподобається найвибагливішому гурману. Печінку можна трохи відбити, я ж цього не робила, мені більше подобається в натуральному вигляді. Готується така страва доволі легко та швидко, однак виходить надзвичайно смачною! Приготовлена таким чином печінка чудово підійде до картопляного пюре або рису.
Для приготування Індичої печінки в сухарях з часником нам знадобиться:
- 600-700 гр. індичої печінки
- 1/2 склянки кефіру
- 1 склянка панірувальних сухарів (у мене домашні)
- 2 зубки часнику
- Сіль, чорний перець
- Олія
Індичу печінку миємо, чистимо від плівок, якщо вони є та викладаємо в миску.
Кефір змішуємо з сіллю та перцем цією сумішшю заливаємо печінку. Залишаємо мінімум на годину.
В іншу мисочку висипаємо панірувальні сухарі. Часник чистимо та вичавлюємо через прес в сухарі.
Добре перемішуємо.
Розігріваємо на сковорідці олію. Дістаємо шматочки печінки з суміші кефіру, паніруємо в сухарях та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
Смажиться печінка дуже швидко, приблизно 3 хвилини з одного боку та стільки ж з іншого.
Викладаємо готову печінку на тарілку та прикрашаємо зеленню.
Наше смачна страва з печінки індички готова.
Обов'язково спробуйте, не пожалкуєте!
Це дуже смачно!
СМАЧНОГО!