Хочу запропонувати дуже смачний рецепт Індичого рулету. Для начинки я використала тушковану квашену капусту, яку приготувала заздалегідь, а також бекон та твердий сир. Зі спецій я взяла лише сіль та чорний мелений перець. Ви ж можете взяти за основу ідею такого рулету, пофантазувавши та використавши свою улюблену начинку, до прикладу, грибну. Дуже зручно використовувати індичу відбивну, яка продається без кісточки. Її необхідно лише гарно відбити, перед тим зрізавши всі плівки. Я дуже задоволена результатом, тож вирішили поділитися рецептом, який впевнена не розчарує. Така страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Чим більше рулет буде охолодженим, тим тонше його можна буде порізати.
Для приготування Індичого рулету з тушкованою квашеною капустою та сиром нам знадобиться:
-
700 гр індичої відбивної
-
120 гр бекону
-
250 гр тушкованої квашеної капусти
-
70 гр твердого сиру
-
Сіль, чорний мелений перець до смаку
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування дуже смачного Індичого рулету з квашеною капустою та сиром.
Для цього рецепта потрібна тушкована капуста, яку можна приготувати різними способами.
Я заздалегідь приготувала Тушковану квашену капусту з м'ясом, рецепт якої ви можете дізнатися якщо перейдете по посиланню.
Також нам знадобиться порізаний смужками бекон, який можна придбати в будь-якому супермаркеті.
З індичої відбивної зрізаємо всі плівки.
Індичу відбивну викладаємо між двома шарами харчової плівки та відбиваємо, щоб вона суттєво збільшилася в розмірі.
Відбивну солимо, додаємо чорного меленого перцю до смаку та втираємо у м'ясо.
На відбивну викладаємо кілька смужок бекону (бажано більш жирного).
Зверху рівномірним шаром викладаємо тушковану капусту, трішечки не доходячи до країв.
На капусту викладаємо твердий сир.
Його можна натерти на великій терці або порізати та викласти тонкими шматочками.
Загортаємо індичу відбивну у рулет.
Індичий рулет викладаємо на фольгу та обгортаємо смужками бекону.
Загортаємо рулет у фольгу (фольги можна взяти кілька шарів).
Деко з рулетом ставимо у заздалегідь розігріту духовку та запікаємо у фользі при температурі 180 градусів приблизно одну годину.
Виймаємо рулет з духовки, відкриваємо фольгу.
За цей час він гарно пропікся.
Ставимо ще раз рулет в духовку, щоб бекон гарно зарум'янився.
Я поставила режим “Верх/Низ” на 10 хвилин і цього було достатньо, щоб Індичий рулет з тушкованою квашеною капустою та сиром повністю приготувався.
Готовий Індичий рулет з тушкованою квашеною капустою та сиром перекладаємо на тарілку, прикрашаємо на свій розсуд та можна подавати до столу.
Ось такий неймовірно смачний та апетитний рулет у мене вийшов.
Я прикрасила його гілочками кропу та ягідками порічки.
Такий Індичий рулет можна зразу нарізати, він дуже смачний та соковитий.
Ось так Індичий рулет з тушкованою квашеною капустою та сиром виглядає у розрізі.
М'ясо соковите та дуже ніжне, сир гарно розплався, гостроти та пікантності додає квашена тушкована капуста.
Ну і “родзинка” страви - це гарно запечений бекон.
Таку страву можна приготувати й для святкового столу, здивувавши гостей смачною та неординарною стравою.
Неодмінно приготуйте такий Індичий рулет з тушкованою квашеною капустою та сиром, я впевнена, що ніхто не буде розчарований.
СМАЧНОГО!