Кабачковий крем-суп

Опубліковано користувачем Irina

Кабачковий крем-суп, який я пропоную приготувати, просто вражає своєю ніжністю та не повторним смаком. Приготувати такий суп зовсім не складно, та й продукти знадобляться самі звичайні. В рецепті використовується плавлений сирок, за рахунок якого суп с приємним вершковим смаком. Дуже рекомендую використовувати плавлений сирок високої якості, щоб він гарно плавився та мав гарний смак. Це вкрай важливо! Якщо кабачки молоденькі, чистити шкірку не потрібно. Також важливо, щоб у кабачку не було насіння. Неодмінно приготуйте цей смачний та корисний суп, не пожалкуєте!

Для приготування Кабачкового крем-супу нам знадобиться:

  • 2 кабачки (молодих)
  • 2 картоплини
  • 1 велика цибуля
  • 1 велика морква
  • 3 зубчики часнику
  • 1 плавлений сирок
  • 700 мл води
  • Олія для смаження
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • Зелень петрушки

Ось з таких інгредієнтів ми приготуємо неймовірно смачний, ніжний та корисний Кабачковий крем-суп.

Спочатку підготуємо всі продукти для приготування супу.
Кабачки (бажано молоді) нарізаємо кусочками. Якщо вони молоді, шкірку не чистимо.
Картоплю чистимо та нарізаємо кусочками.
Моркву натираємо на великій терці.
Цибулю та часник нарізаємо невеличким кубиком.
Плавлений сирок натираємо на дрібній терці.

У каструлю з товстим дном наливаємо пару ложок олії.
Додаємо порізану цибулю та часник та смажимо до прозорості, постійно помішуючи.

До цибулі додаємо моркву та картоплю.

Ретельно перемішуємо та обсмажуємо до готовності моркви.

Тепер додаємо порізані кабачки.

Добре перемішуємо.

До овочів додаємо воду, щоб вона не повністю їх покривала, оскільки кабачки пустять сік.

Чекаємо, щоб вода закипіла.

Коли закипить накриваємо кришкою та варимо 20 хвилин.

Перевіряємо, чи добре зварилися всі овочі.
Якщо зварилися, додаємо до Кабачкового крем-супу натертий плавлений сирок та добре перемішуємо.
Хочу нагадати, що сирок має бути хорошої якості, щоб він гарно розплавився у супі і надав йому вершкового смаку.

На цьому етапі додаємо до Кабачкового крем-супу сіль та чорний мелений перець до смаку.

Варимо ще 5 хвилин та виключаємо.

Гарячий суп перебиваємо занурювальним блендером до отримання однорідної кремоподібної консистенції.

Ще гарячим розливаємо по тарілках, прикрашаємо дрібно порізаною зеленню петрушки та пригощаємося.

Кабачковий крем-суп вийшов неймовірно смачний, дуже ніжний та запашний.
Скуштувавши цей суп один раз ви просто закохаєтеся у його смак! Це дуже смачно!

А це для гарного настрою! Ми українці – велика родина.
                                                Мова і пісня у нас солов’їна!
                                                Квітне в садочку червона калина,
                                                Рідна земля для нас всіх – Україна.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 08 серпня 2023 - 18:36 користувачем Sergiy

Дуже дякую за рецепт цієї зупки. Дуже смачно!!!Тепер це найбільш улюблена моя страва.

Опубліковано 08 серпня 2023 - 23:05 користувачем Irina

Sergiy, чудово, що рецепт сподобався! Мені дуже приємно!

Коментувати