Канапки з бринзою і оливками

Опубліковано користувачем Irina

Добрий день, шановні читачі і гості мого кулінарного блогу. Хто хоча б раз в житті не пробував канапки? Кількість видів цієї поширеної і дуже смачної закуски не піддається рахунку - канапки з маслом, ковбасою, ікрою, сиром, яйцем, сьомгою, печінкою, крабами, овочами ... Ну, а якщо бути більш точнішою, то в кулінарії всі канапки, незалежно від інгредієнтів, діляться на відкриті та їх різновиди - закриті і закусочні канапки. Цікаво - хто ж винайшов канапку? Мабуть, дуже весела людина, та сама, яка першою сказала: "канапка завжди падає маслом вниз". Але це було сказано про саму звичайну канапку - шматок хліба з маслом. Сьогодні, я пропоную приготувати канапки, які просто вражають своїм смаком - з рибною стружкою, бринзою і оливками. Крім смаку, вони дуже ефектно виглядають, відповідно стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу.

Для приготування канапок з бринзою і оливками нам знадобиться:

  • 1 багет (у мене «Гречаний»)
  • Вершкове масло
  • Баночка рибної стружки «Аляска» (125 гр.)
  • 200 гр. бринзи
  • Оливки
  • Зелень петрушки для прикраси

Мені попався дуже смачний багет «Гречаний», але для цих канапок можна використовувати звичайний французький багет.

Нарізаємо багет шматочками. Кожен шматочок намазуємо вершковим маслом, зверху рибною стружкою. Бринзу нарізаємо невеликими кубиками. На шпажку нанизуємо оливку, потім акуратно, щоб не зламати, шматочок бринзи і вставляємо в канапку. Прикрашаємо зеленню петрушки.

Все - наші дуже смачні канапочки з бринзою і оливками готові! Дуже вдале поєднання смаків.

А це для гарного настрою! Друзі! Хочу поділитися дуже незвичайною і красивою фотографією ось такої квітки. Її сфотографував і надіслав мені на пошту мій онук Сашенька, який дуже любить фотографувати. Надзвичайно оригінальна фотографія. Можливо хтось знає назву цієї квітки, буду рада, якщо напишете в коментарях. А Сашкові велике спасибі!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 03 березня 2018 - 13:58 користувачем nessterenko

отличные бутерброды на быструю руку))) спасибо

Опубліковано 04 березня 2018 - 19:26 користувачем Irina

nessterenko, огромное спасибо за фото, даже не ожидала его получить от вас! очень рада, что бутрики понравились!

Опубліковано 09 лютого 2018 - 13:51 користувачем Поля

Ирина, большое спасибо за блог, где можно найти много всего интересного... вот например, ранььше никогда не пробовала такую рыбную стружку, и случайно в ВАМе увидела на полочке, в результате мой праздничный стол украшали очень вкусные бутерброды из французского батона, сливочного масла и рыбной стружки. Украсила я свои бутерброды кусочком соленого огурчика... можете судить сами, как получилось, фото выслала на почту!

Опубліковано 09 лютого 2018 - 16:56 користувачем Irina

Поля, готовьте на здоровье! очень рада, что мой блог приносит кому-то пользу! я очень часто готовлю такие бутерброды, у вас они получились замечательные))) в самое ближайшее время опубликую фото ваших бутербродов! Заходите почаще, всегда рада!!!

Опубліковано 18 листопада 2015 - 17:16 користувачем Cвітлана

дуже прості і водночас смачні канапочки,бринза дуже гармонює з оливками, мені сподобалися, дякую!

Опубліковано 19 листопада 2015 - 11:33 користувачем Irina

Світлана, на здоров"ячко! заходьте ще, завжди рада!!!!

Коментувати