Сьогодні на сайті tveda.ru я побачила як відомий кухар Ілля Лазерсон готував для своїх друзів канапки з кількою. Він це робив так майстерно і захоплююче, із здавалося б самих звичайних і доступних продуктів вийшли такі бутерброди, що встояти я не змогла і побігла за кількою. У мене дуже люблять цю пряну рибку, так що сюрприз для чоловіка у мене вдався на всі 100%. Звичайно ж я трохи змінила рецепт, але постаралася дотримуватися всіх настанов професійного кухаря. Канапки вийшли неймовірно смачними, чоловік у захваті. Обов'язково приготую ще раз до приїзду сина. Спасибі величезне автору!
Для приготування канапок (12 штук) з кількою нам знадобиться:
- 6 шматків Бородиньського хліба
- 12 шт. кільки
- 50 гр. вершкового масла (м"кого)
- ½ ч.л. гірчиці
- Кріп
- Зелена цибуля
- 1 невеликий огірок
- Лимон
- Зелень петрушки
Спочатку почистимо кільку. Для цього відриваємо голову, виймаємо нутрощі і виймаємо хребет. Ну ось, основна робота зроблена.
Тепер візьмемося за хліб. Хліб нарізаємо, зрізаємо з кожного шматочка скоринки і рівно розрізаємо на дві частини.
На сухій сковороді смажимо шматочки хліба з обох сторін до золотистої скоринки.
У мисочку викладаємо м"яке вершкове масло, додаємо дрібно порізаний кріп і гірчицю.
Ретельно все перемішуємо.
Поки остигає підсмажений хліб, нарізаємо зелену цибулю, огірок і лимон.
Ось тепер, коли всі продукти підготовлені, будемо формувати канапки. Шматочки хліба змащуємо маслом з кропом.
Викладаємо шматочки огірка.
Зверху на огірок викладаємо кільку.
Зверху посипаємо наші канапки дрібно порізаною зеленою цибулею. Прикрашаємо шматочками лимона і зеленню петрушки.
Ось такі красиві, неймовірно смачні канапки з кількою вийшли.
Обов'язково спробуйте приготувати цю смачну закуску, я впевнена, що вам сподобається. При бажанні на канапку можна покласти ще шматочок вареного яйця. Ще раз величезне спасибі автору цієї страви!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Вадим, рада приветствовать вас на своем блоге! очень рада, что бутерброды вам понравились, мой муж тоже от них в восторге, особенно под бутылочку вкусного пива!
некоторые под кильку варёное яичко подкладывали, но это мне кажется уже перебор, хотя и вкусно.
Manynka, да, конечно можно и с яйцом, но у меня не любят, поэтому я готовлю без яйца))) спасибо за комментарий)))
Ирина, здравствуйте!
Пишу комментарий по настоятельной просьбе мужа, именно он обнаружил этот рецепт на вашем сайте...
я честно говоря, как-то скептически всегда относилась к этой рыбе, но приготовив эти бутерброды, в корне поменяла свое отношение...
закуска получилась ну просто супер, всего в меру, очень украшает вкус свежий огурец, ну и конечно же, масло...
огромное спасибо Вам и Илье Лазерсону за невероятно вкусные бутерброды...
обязательно теперь буду пробовать и другие рецепты с Вашего сайта, которых тут множество и все вкусные и красивые...
Успехов и спасибо за труды!!!
Мила, спасибо за комментарий и столько хороших слов в мой адрес...
я всегда рада новым гостям, заходите, готовьте, а если возникнут вопросы, не стесняйтесь, спрашивайте, всегда с удовольствием отвечу...
prekrasnaja zakuska, spasibo!
Мой муж тоже ее оценил по достоинству! Очень вкусные бутрики!
Отличные, вкусные бутерброды. Сделал один в один как у вас, очень понравилось. Могу даже сказать что теперь это одна из самых любимых моих закусок.
Вадим, полностью согласна, эти бутерброды очень вкусные, мой муж в восторге!
Спасибо, что прокомментировали!
да, идейка заманчивая...
Уверяю, бутерброды очень вкусные!
мировой закусон - вкусно, красиво и легко!!!!!!Зачет! такая закуска отлично подойдет и для праздничного стола)))спасибо, готовлю с удовольствием!