Жоден святковий стіл, звичайно ж, не обходиться без такої страви, як канапки. Вони є справжньою окрасою, якщо підійти до їх приготування творчо. Ці канапочки я готувала на своє День народження, і те, що у мене вийшло, це мії особисий винахід. Спочатку планувалося замість помідора класти шматочок ківі, але в останній момент мені чомусь більше сподобалися помідори. Канапки пішли на «ура», тому я і вирішила поділитися рецептом.
Для приготування канапок нам знадобитися:
- 1 французький батон
- упаковка крабових паличок 200 гр.
- 100 гр. масла
- майонез
- кілька помідорів
- зелень для прикраси
Батон ріжемо на тонкі скибочки, змащуємо маслом, крабові палички дрібно ріжемо і красиво укладаємо.
Поруч кладемо шматочок помідора.
Прикрашаємо канапки майонезом і зеленню.
СМАЧНОГО!
Коментарі
V.S., да вы правы, эти бутерброды очень украшают стол, я очень часто их готовлю...
Очень вкусно
Таня, очень рада, что понравились бутербродики! спасибо!
Какая красота! Очень живописно!
Спасибо!
очень вкусно, красиво и живописно, такие бутерброды украсят любой стол, потому забираю в копилку)))