Друзі, попереду один з найсвітліших і найрадісніших свят - Різдво! Сьогодні я хочу вам запропонувати відмінну альтернативу Печінковому торту. Це - печінкові рулетики з вершковим сиром і зеленню. Страва виходить настільки смачною, неймовірно ніжною, що просто тане в роті. Вона неймовірно ефектно виглядає на тарілці, тому безсумнівно стане прикрасою Різдвяного святкового столу. Для приготування начинки можна взяти будь-який вершковий сир, мені дуже подобається Рікотта, тому я використовувала саме його. Взагалі з начинкою можна поекспериментувати, наприклад, додати моркву, побільше часнику або замість кропу використовувати свою улюблену зелень. З даної кількості продуктів виходить 72 рулетика, але вони настільки смачні, що з'їдаються просто миттєво. Обов'язково спробуйте такі печінкові рулетики і поділіться думкою.
Для приготування печінкових рулетиков з вершковим сиром і зеленню нам знадобиться:
- 350 гр. курячої печінки
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 1 ч.л. солі
- Чорний мелений перець за смаком
- 100 гр. борошна
- Рослинна олія для смаження
Для начинки:
- 250 гр. вершкового сиру (у мене Рікотта)
- Зелена цибуля
- 2 зубки часнику
- 50 гр. сметани
- Сіль, чорний перець за смаком
- Зелень кропу
Ось з таких продуктів ми приготуємо печінкові млинці.
Курячу печінку миєму, зрізаємо все плівочки і подрібнюємо в блендері (можна перемолоти).
У миску розбиваємо два яйця.
Додаємо молоко, сіль, чорний мелений перець і борошно.
За допомогою погружного блендера або вінчика перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.
До маси, що вийшла, додаємо подрібнену курячу печінку.
Ще раз добре перемішуємо. Наша маса для печінкових млинців готова.
Сковорідку добре розігріваємо, додаємо трохи олії і смажимо тонкі млинці.
З даної кількості у мене вийшло 12 штук.
Готові млинці відставляємо в сторону, щоб охололи, а ми тим часом приготуємо начинку.
Ось такі продукти нам будуть потрібні, щоб приготувати дуже смачну, ніжну начинку.
Зелену цибулю і зелень кропу дрібно нарізаємо.
У мисочку викладаємо вершковий сир, сметану, додаємо порізану зелену цибулю і кріп, подрібнений часник.
Солимо, перчимо до смаку.
Гарненько все перемішуємо.
Наша начинка повністю готова.
Начинка і млинці готові, можна приступати до найцікавішого, формування печінкових рулетиков.
На печінковий млинець викладаємо 1 столову ложку начинки і рівномірно розподіляємо.
Намазаний начинкою печінковий млинець розрізаємо на 6 частин.
Кожну частинку загортаємо в рулетик.
Готові рулетики викладаємо на тарілку. Всього виходить 72 рулетика.
Прикрашаємо нашу страву на свій розсуд (у мене гілочки кропу і ягідки порічки).
Така страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу.
Обов'язково приготуйте, не пошкодуєте!
СМАЧНОГО!
Коментарі
AllaSkirka, твої печінкові рулетики просто фантастичні! А фото взагалі немає слів! Дуже-дуже дякую за чудовий фотозвіт, який прикрасить мій блог! Ти велика молодчинка!!!
Вкуснятіна !!!
Жанночка, це правда! Страва дуже смачна, обов"язково приготуй та спробуй!
Ірочка, приготувала ці рулетики на День народження Іруськи, вийшло так смачно, що вони розійшлися за мить, це прекрасна альтернатива печінковому торту, тільки тут немає майонезу) рецепт просто чудовий, дуже дякую! Фоточки, як завжди вислала!