Пісочні колечка з горіхами

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, ви любите пісочне печиво? Якщо так, тоді приєднуйтесь, оскільки сьогодні ми будемо готувати Пісочні колечка з горіхами - печиво з дитинства. Таке печиво готується дуже легко та швидко, а з'їдається ще швидше. Посипати печиво можна улюбленими горіхами, наприклад, арахісом або як у мене, волоськими горіхами. І так і так виходить дуже смачно. З даної кількості інгредієнтів печива виходить досить багато. Вам буде потрібно не багато часу та зусиль для приготування цього смачного печива зі смаком дитинства!

Для приготування пісочних колечок з горіхами нам знадобиться:

  •     350 гр. борошна
  •     200 гр. вершкового масла
  •     120 гр. цукру
  •     1 яйце
  •     1 ч.л. розпушувача
  •     1 ч.л. ванільного цукру
  •     Дрібка солі
  •     80 гр. волоських горіхів
  •     Білок для змазування

Ось такі продукти будуть потрібні для приготування Пісочних колечок з горіхами.

Волоські горіхи подрібнюємо в блендері або ножем, але не дуже дрібно.

Тепер починаємо готувати тісто.
У миску викладаємо м'яке вершкове масло і цукор.

Збиваємо до отримання білої повітряної маси.

Додаємо яйце, щіпку солі, ванільний цукор.

Продовжуємо збивати.

Частинами вводимо просіяне борошно з розпушувачем.

Замішуємо круте тісто.

Загортаємо тісто в харчову плівку, трохи притискаємо і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.

Розкачуємо тісто завтовшки 5-6 мм і за допомогою спеціальної виїмки вирізаємо кружечки.

За допомогою виїмки трохи меншого розміру робимо всередині дірочки.
Виходять ось такі красиві, рівні колечка.

Готові колечка викладаємо на деко, застелене пергаментним папером, змащуємо білком і посипаємо горіхами.
Випікаємо печиво при температурі 200 градусів, приблизно 15 хвилин (воно повинно зарум'янитися).

Поки перша порція печива випікається, підготуємо друге деко.
Тепер я зробила печиво трохи іншого розміру і з меншою дірочкою всередині.

Також змащуємо печиво білком та посипаємо горіхами.

Наше печиво готове, воно відмінно пропеклося.

Друга порція печива також готова.

Ось стільки багато печива у мене вийшло.
Воно повинно трохи охолонути.

А ось тепер можна і пригоститися. Заварюємо ароматний чай та насолоджуємося.

Колечка вийшли неймовірно смачні, розсипчасті, в міру солодкі, а горішки надали їм неповторний смак.

Друзі! Обов'язково спечіть такого печива, порадуйте себе та своїх близьких.

СМАЧНОГО!

Коментувати