Друзі, ви любите пісочне печиво? Якщо так, тоді приєднуйтесь, оскільки сьогодні ми будемо готувати Пісочні колечка з горіхами - печиво з дитинства. Таке печиво готується дуже легко та швидко, а з'їдається ще швидше. Посипати печиво можна улюбленими горіхами, наприклад, арахісом або як у мене, волоськими горіхами. І так і так виходить дуже смачно. З даної кількості інгредієнтів печива виходить досить багато. Вам буде потрібно не багато часу та зусиль для приготування цього смачного печива зі смаком дитинства!
Для приготування пісочних колечок з горіхами нам знадобиться:
- 350 гр. борошна
- 200 гр. вершкового масла
- 120 гр. цукру
- 1 яйце
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. ванільного цукру
- Дрібка солі
- 80 гр. волоських горіхів
- Білок для змазування
Ось такі продукти будуть потрібні для приготування Пісочних колечок з горіхами.
Волоські горіхи подрібнюємо в блендері або ножем, але не дуже дрібно.
Тепер починаємо готувати тісто.
У миску викладаємо м'яке вершкове масло і цукор.
Збиваємо до отримання білої повітряної маси.
Додаємо яйце, щіпку солі, ванільний цукор.
Продовжуємо збивати.
Частинами вводимо просіяне борошно з розпушувачем.
Замішуємо круте тісто.
Загортаємо тісто в харчову плівку, трохи притискаємо і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.
Розкачуємо тісто завтовшки 5-6 мм і за допомогою спеціальної виїмки вирізаємо кружечки.
За допомогою виїмки трохи меншого розміру робимо всередині дірочки.
Виходять ось такі красиві, рівні колечка.
Готові колечка викладаємо на деко, застелене пергаментним папером, змащуємо білком і посипаємо горіхами.
Випікаємо печиво при температурі 200 градусів, приблизно 15 хвилин (воно повинно зарум'янитися).
Поки перша порція печива випікається, підготуємо друге деко.
Тепер я зробила печиво трохи іншого розміру і з меншою дірочкою всередині.
Також змащуємо печиво білком та посипаємо горіхами.
Наше печиво готове, воно відмінно пропеклося.
Друга порція печива також готова.
Ось стільки багато печива у мене вийшло.
Воно повинно трохи охолонути.
А ось тепер можна і пригоститися. Заварюємо ароматний чай та насолоджуємося.
Колечка вийшли неймовірно смачні, розсипчасті, в міру солодкі, а горішки надали їм неповторний смак.
Друзі! Обов'язково спечіть такого печива, порадуйте себе та своїх близьких.
СМАЧНОГО!