Друзі, пропоную приготувати неймовірно смачний Пиріг з грушею та сиром Камамбер, який просто вражає не тільки своїм апетитним виглядом, але й смаком. Готується цей пиріг на раз-два, легко та швидко. Крихке тісто, ароматна та соковита груша з медом, смак сиру і горішків - це поєднання просто неймовірне. Для цього рецепту я взяла грушку сорту Конференція та горішки кеш'ю, але горішки можна брати на свій смак. Вийшло просто супер! Цей пиріг просто знахідка, коли треба щось швидко та смачно приготувати.
Для приготування Пирога з грушею та сиром Камамбер нам знадобиться:
-
1 велика груша (сорт Конференція)
-
250 гр бездріжджового листкового тіста
-
125 гр сиру Камамбер
-
Жменька горіхів (у мене кеш'ю)
-
Жовток для змащування
-
2 ст.л. меду
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування неймовірно смачного Пирога з грушею та сиром Камамбер.
Листкове бездріжджове тісто розкачуємо у прямокутник, розміром 30х20 см.
Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо тісто.
Грушу розрізаємо навпіл, виймаємо серединку.
Нарізаємо грушу скибочками, приблизно 5 мм.
Також тонкими скибочками нарізаємо сир Камамбер.
Починаємо формувати пиріг. Викладаємо дві скибочки грушки, відступаючи від краю на 1 см.
На грушу викладаємо дві скибочки сиру.
Знову викладаємо скибочки груші та сиру.
Ось так у нас гарно, рівненько все вийшло.
Зверху на грушу та сир хаотично викладаємо горіхи.
Горіхи можна брати будь-які, наприклад, волоські, пекан, фундук, мигдаль чи навіть підсмажений арахіс (хоча арахіс це не горіх).
Мені дуже подобається кеш'ю, тому я використала саме його.
Краєчки пирога змащуємо жовтком.
Випікаємо Пиріг з грушею та сиром Камамбер при температурі 220 градусів приблизно 20 хвилин.
Готовий, ще гарячий пиріг поливаємо рідким медом.
Якщо ви не любите мід, чи у вас на нього алергія, його можна не додавати, пиріг і без нього дуже смачний.
Ось така краса вийшла.
Цей пиріг з грушею та сиром Камамбер просто неймовірно смачний, у нього дуже хрустке тісто та соковита груша, а в поєднанні з сиром Камамбер - це просто “бомба”.
Неодмінно приготуйте цей смачний та красивий пиріг, впевнена, що не пожалкуєте, адже він дуже смачний!
СМАЧНОГО!