
Цей смачний та ситний салат з курячою печінкою можна готувати хоч щодня, він виходить дуже ніжним та апетитним. Родзинкою цього салату є те, що всі інгредієнти мають бути нарізані великою соломкою. Я навмисне даю фотографію не прикрашеного салату, щоб було видно, як порізані всі інгредієнти. Для його приготування потрібні звичайні продукти, які завжди знайдуться на поличці холодильника.
Для приготування Салату з курячою печінкою нам знадобиться:
- 500 гр. курячої печінки
- 300 гр. твердого сиру (я брала Російський)
- 5 яєць
- Майонез
- Сіль, перець за смаком
- Рослинна олія
Курячу печінку добре промиваємо, відрізаємо всі плівочки, та варимо до готовності в солоній воді. Охолоджуємо та нарізаємо соломкою
Яйця варимо на круто. Розрізаємо навпіл, виймаємо жовтки. Білки нарізаємо соломкою та додаємо в печінку. Жовтки до салату не додаємо.
Твердий сир нарізаємо соломкою т додаємо в салат.
Солимо, перчимо на смак та заправляємо майонезом.
Добре салат перемішуємо.
Салат готовий! Викладаємо у тарілку та прикрашаємо зеленню.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Любовь&Любовь, да, этот салатик мы тоже любим!!! очень рада что он вам понравился!!! заходите почаще и спасибо за хороший комментарий!!
готовила этот салат уже несколько раз, и всегда он съедается с большим аппетитом!!!
он отлично подходит как на праздничный стол, так и в будни...
огромное спасибо за вкусное и доступное блюдо!!!