Сьогодні у мене багато білих грибів, тому я, звичайно ж, підсмажила їх із цибулею. Це зовсім проста у приготуванні страва сподобається найвибагливішому гурману. Мій чоловік від смажених грибів із цибулею просто в захваті, мало того він любить, щоб цибулі було якомога більше. Як гарнір я обрала рис, на мій погляд, дуже гармонійно.
Для приготування Свіжих білих грибів, смажених із цибулею, нам знадобиться:
- 600 гр. свіжих білих грибів
- 2 великі цибулини
- Сіль, чорний перець до смаку
- Рослинна олія
Отакі гарні білі гриби я сьогодні готувала.
Очищені гриби добре миємо, кілька разів змінюючи воду.
Нарізаємо гриби великими шматочками.
Відварюємо гриби приблизно 5-7 хвилин, відкидаємо на друшляк т даємо стекти воді.
Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та злегка підсмажуємо в олії.
Додаємо до цибулі гриби, солимо, перчимо, перемішуємо.
Смажимо гриби з цибулею до золотистого кольору, у мене це зайняло приблизно 15 хвилин.
Рис відварюємо в мікрохвильовій печі та подаємо до грибів як гарнір.
Прикрашаємо зеленню.
Наші білі гриби, смажені із цибулею готові!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Denys, згідна з тобою на всі 100%, з часничком буде ще смачніше, головне не дати забагато, бо тоді мабуть втратиться смак самих грибочків! Твоя страва вийшла дуууже апетитна! Дякую за коментар та фоточку, яку з задоволенням опублікую!
это самое вкусное, что только может быть!
Миша, огромное спасибо за комментарий!
доброго дня, Ірино! знайшла у морозилці останній пакет заморожених білих грибочків і не знала, що б таке приготувати... знайшла ваш рецепт смажених грибів і приготувала... дуже смачно вийшло, було б ще смачніше зі свіжих, але нічого, усім сподобалося, до вареної бульбочки саме те! фото смажених білих грибів додаю!
Оксана, ваші грибочки чудові, уявляю який стов аромат, коли готували...у мене уже немає заморожених грибів, чекаю на свіжі! величезне дякую за фото!!! чекаю у гості ще!
обожаю белые грибы - беру рецепт на заметку...
На здоровье!
Класика! Туди ще крім цього можна додати 4-5 великих зубчиків часнику, попередньо дрібно нарізавши. А якщо білих грибів нема, то можна замінити будь якими іншими (навіть опеньками) і також буде надзвичайно смачно, бо гриби то є гриби!