Тарталетки “Святкові”

Опубліковано користувачем Irina

Я вважаю, що на будь-якому святковому столі мають бути смачні канапки чи тарталетки. Саме тарталетки пропоную приготувати на прийдешні свята. Це тарталетки не звичайні, а приготовані з лаваша та начинені смачним крем-сиром та червоною рибою. Виходить не тільки дуже привабливо, а ще й смачно! Такі тарталетки неодмінно стануть прикрасою святкового столу. Вони легко та швидко готуються, а начиняти їх краще перед самою подачею на стіл, оскільки лаваш від крем-сиру почне м'якнути, що зовсім не впливає на смак.

Для приготування Тарталеток “Святкових” нам знадобиться:

  • 180 гр слабосолоної червоної риби (у мене сьомга)

  • 1 невеликий помідор

  • 135 гр крем-сиру

  • Лаваш

  • Оливки для прикраси

  • Зелень кропу чи петрушки для прикраси

Ось такі продукти нам будуть потрібні, щоб приготувати неймовірно смачні тарталетки “Святкові”.
Мені пощастило купити ось такий круглий лаваш невеликого розміру, що дуже спростило приготування.
Якщо ви придбаєте звичайний лаваш, потрібно буде з нього вирізати круглої форми лаваші.

У форму для випікання кексів викладаємо лаваш, формуючи тарталетку.
Випікаємо лаваш при температурі 180 градусів приблизно 7-10 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку.

Тим часом з червоної риби нарізаємо тонкі смужки.

Смужку із риби скручуємо, щоб вийшла квіточка.

Готові тарталетки з лаваша викладаємо на тарілку.

В кожну тарталетку викладаємо 1 чайну ложку з гіркою крем-сиру.

На сир викладаємо трояндочки з червоної риби.

Помідор нарізаємо скибочками та викладаємо у тарталетки.
Сюди ж викладаємо половинки оливок.
Прикрашаємо наші Тарталетки “Святкові” гілочкою кропу чи листочком зеленої петрушки.

Ось така дуже красива закуска виходить.

Ви можете сміло експериментувати, наприклад, замість помідора додати свіжий чи солений огірок, а замість зелених оливок додати фіолетові.

Ось так красиво та апетитно Тарталетки “Святкові” виглядають зблизька.
Дуже рекомендую приготувати цю оригінальну закуску, впевнена, що ваші гості будуть у захваті.

СМАЧНОГО!

Коментувати