Тунцева намазка на хрусткому багеті - що може бути смачнішим? Така закуска легко та швидко готується, при цьому виходить настільки смачною, що з'їдається миттєво. Для цього рецепту краще використовувати якісну консерву, а саме, шматочки тунця у власному соку чи в олії. Канапки з такою Тунцевою намазкою можна готувати як щодня, так і на святковий стіл. Дуже рекомендую спробувати, впевнена, що ви не будете розчаровані.
Для приготування Тунцевої намазки нам знадобиться:
- 3 яйця зварених на круто
- 1 банка тунця
- 2 свіжих огірки
- 2 ст.л. з гіркою крем-сиру
- Сіль до смаку
- Зелена цибуля
- Багет
Ось такі продукти нам будуть потрібні, щоб приготувати дуже смачну Тунцеву намазку.
Зварені на круто яйця розминаємо виделкою.
Огірки нарізаємо дуже дрібним кубиком.
Якщо шкірка в огірків тонка, тоді не чистимо.
Порізані огірки додаємо до яєць.
Сюди ж додаємо шматочки консервованого тунця.
Солимо до смаку.
Ретельно все перемішуємо.
Додаємо дві столові ложки з гіркою крем-сиру.
І ще раз добре перемішуємо.
Наша тунцева намазка готова!
Багет нарізаємо скибочками та обсмажуємо на сухій сковорідці спочатку з одного боку.
Потім перевертаємо та обсмажуємо з іншого боку.
Тепер, коли все готово, нарізаємо дрібно зелену цибулю, вона нам знадобиться для прикраси.
На кожен кусочок багета викладаємо Тунцеву намазку та прикрашаємо зеленою цибулею.
Ось така смакота у нас вийшла - хрусткий багет та ніжна намазка з тунця.
Неодмінно приготуйте та скуштуйте цю чудову закуску, на приготування якої знадобиться зовсім мало часу.
А це для гарного настрою! Ось такий чудовий вазонок з Каланхоє я придбала собі, щоб милуватися красою цієї квітки. Ця невибаглива та легка у догляді рослина довгий час тішить своїм неймовірним виглядом, адже квіточки розпускаються поступово. Квітка вимагає яскравого освітлення, а також правильного поливу. Дуже люблю такі квіти, тому тішуся придбанням!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Денис, дуже рада, що намазка сподобалася! В тостері ще краще, у мене його на жаль немає, тому доводиться на сухій пательні!
Дуже смачна намазка вийшла, щоправда, ми обсмажували не на пательні, а в тостері. Дуже сподобалось!