Пропоную приготувати на обід дуже смачний та корисний Вершковий суп із фрикадельками. З цієї кількості продуктів виходить дві порції супу. Готувати такий суп зовсім не складно, в результаті ми отримуємо смачну першу страву, яка обов'язково має бути в раціоні, як дорослих, так і дітей. Впевнена, що якщо ви один раз спробуєте цей суп, будете готувати його ще й ще. Для приготування фрикадельок можна використовувати будь-який фарш - яловичий, свиний, мішаний, курячий чи індичий.
Для приготування Вершкового супу із фрикадельками нам знадобиться:
- 200 гр картоплі
- 200 гр фаршу
- 40 гр моркви
- 50 гр цибулі
- 200 мл вершків (10%)
- 1 ст.л. оливкової олії
- Сіль, чорний мелений перець до смаку
- 1 лавровий листок
- Зелень петрушки чи кропу за бажанням
- Вода за бажаною консистенцією
Цибулю та моркву нарізаємо невеликим кубиком.
В сковорідку наливаємо оливкову олію та тушкуємо моркву і цибулю (при необхідності додаємо трохи води).
До протушкованих овочів додаємо нарізану картоплю, воду, лавровий листок та варимо 5 хвилин.
До супу додаємо фрикадельки та варимо ще 10 хвилин.
За 2-3 хвилини до готовності супу вливаємо вершки, додаємо сіль, чорний мелений перець до смаку.
Накриваємо Вершковий суп із фрикадельками кришкою та даємо настоятися кілька хвилин.
На порцію беремо 1/2 Вершкового супу із фрикадельками та посипаємо зеленню.
Подаємо Вершковий суп із фрикадельками з цілозерновими хлібцями та сиром.
СМАЧНОГО!