Пропоную приготувати дуже смачну закуску, яку можна подавати не тільки на скибочках багета або хліба, але також на пластинках відвареної картоплі. Приготувати цю закуску максимально легко і просто, та й продукти, власне потрібні, самі звичайні. Однак, ви точно будете здивовані смаком страви, в якій відмінно поєднуються всі інгредієнти. Ця закуска з філе оселедця, плавлених сирків, моркви і вершкового масла прикрасить будь-яке свято.
Для приготування закуски з оселедця і плавлених сирків нам знадобиться:
- 200 гр. філе оселедця (або 1 цілий оселедець)
- 2 плавлених сирка
- 1 невелика морква
- 50 гр. вершкового масла
- Французький багет
- Зелень петрушки для прикраси
Мені дуже подобаються плавлені сирки фірми «Шостка», тому для приготування цієї страви я вибрала саме їх.
Морква відварюємо, щоб вона стала м'якоюі. Це займе приблизно 30 хвилин. Лишаємо, щоб охолонула.
Філе оселедця нарізаємо дуже дрібними шматочками.
Плавлені сирки нарізаємо дрібними кубиками. Щоб сирочки було легше нарізати, попередньо їх можна помістити в морозилку хвилин на 10, або змочити водою лезо ножа.
Моркву чистимо і дрібно нарізаємо.
Викладаємо всі порізані продукти в миску, додаємо вершкове масло.
Змішуємо оселедець, сирки, моркву, м'яке вершкове масло. Закуску ставимо в холодильник, щоб вона трохи охолола.
Нарізаємо багет.
Намазуємо закуску на шматочки багета.
Прикрашаємо зеленню петрушки.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Жанна, очень рада, что закуска пришлась по вкусу!!! огромное спасибо за красивое фото! ваша закусочка очень аппетитная! супер!
очень вкусная получилась закуска, особенно понравилась с Бородинским хлебом, просто пальчики оближешь!!!
alexsandr, очень рада , что вам понравилось блюдо!!!
попробовала - вкусно!
Адель, очень рада!
очень вкусные получились бутерброды)))
спасибо за рецепт)))
ЕвГения, на здоровье!
приготовила, очень вкусно, чем то красную икру напоминает...
Елена, мой муж сказал тоже самое!
отличный не затратный рецепт, всем рекомендую!!! фото выслала)))