Друзі, сьогодні ми приготуємо в домашніх умовах корисні, низькокалорійні та дуже смачні чипси з лаваша. Ці чипси я готувала для подачі з гуакамоле, рецептом якого поділюся якнайближчим часом. Чипси з лаваша за цим рецептом готуються дуже швидко, однак виходять надзвичайно хрумкими та ароматними, з пікантною ноткою. Повірте, такі чипси, приготовані в домашніх умовах набагато корисніші, ніж магазинні, адже готуються вони у духовці без використання шкідливих інгредієнтів. Готуючи цю страву можна використовувати свої улюблені спеції, наприклад, прованські трави, сушений часник, паприку та інші. І так, хто полюбляє чипси, гайда готувати!
Для приготування Чипсів з лаваша в домашніх умовах нам знадобиться:
- 1 лаваш бездріжджовий
- 2 ст.л. оливкової олії
- Мелена паприка
- Сіль
Ось з таких інгредієнтів ми приготуємо неймовірно смачні та хрумкі Чипси з лаваша в домашніх умовах.
Лаваш нарізаємо смужками, приблизно 5-6 см.
Тепер нарізаємо лаваш на трикутники.
Якщо є бажання можна порізати лаваш на невеличкі квадрати.
Порізаний лаваш перекладаємо у миску.
Додаємо мелену паприку, сіль до смаку.
Ретельно перемішуємо, щоб спеції потрапили на весь порізаний лаваш.
Додаємо оливкову олію.
Ще раз добре перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо підготовлений лаваш.
Розподіляємо трикутнички лаваша максимально рівномірно, щоб вони гарно запеклися.
Запікаємо Чипси з лаваша в домашніх умовах приблизно 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.
Цього часу достатньо, аби Чипси з лаваша гарно запеклися, стали рум'яними та хрумкими.
Викладаємо Чипси з лаваша в домашніх умовах на тарілку, даємо їм трохи охолонути та можна хрумтіти.
Вийшло неймовірно смачно!
Неодмінно спробуйте такі Чипси з лаваша і ви більше не захочете магазинних.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Sasha, неодмінно приготуй чіпси ще й з приправами, вони набагато смачніші та корисніші, ніж магазинні!
Дуже смачно! Зробив такі самі, але, на жаль, не було ніяких приправ. Спробую колись зробити з приправами!