Коментувати

Опубліковано 20 квітня 2016 - 13:14 користувачем Irina

Катя, я сподіваюсь у вас все вийде!!! Хочу дати вам декілька порад...
по-перше, коли будете замішувати тісто у хлібопічці, дивіться по обставинам, можливо треба буде трішки додати муки, тісто не повинно бути дуже рідким, а мука у всіх різна, тому зверніть увагу)))
по-друге, коли накладете тісто у формочки, дайте йому ще підійти, зразу у духовку не ставте!
по-третє, бажано, щоб формочки були більш-менш одинакового розміру, так пасочки рівномірно спечуться, і не потрібно буде відкривати духовку (що вкрай не бажано), щоб витягнути меншу з них...
і останне, не забудьте про час замісу, щоб хлібопічка не почала випікати... у мене час приготування тіста становить 2 години 27 хвилин, після чого я іі виключаю і формую пасочки...
Успіхів вам Катя!!!