Коментувати

Опубліковано 04 травня 2019 - 20:49 користувачем Оксана

Доброго дня, Ірино! Цього року готувала пасочки по іншому рецепту, котрим вирішила поділитися з вами, оскільки вони дійсно виходять неймовірно смачними))) сподіваюсь вам знадобиться мій рецепт, а також вислала фотографію пасочок, що вийшли з однієї порції!!
І так, для приготування пасок нам знадобиться:
6 жовтків
1 кг. борошна
0.5л. молока
50 гр. дріжджів
200 гр. цукру
100 гр. маргарина
1 ч.л. солі
Ванільний цукор, родзинки за смаком

Приготування:
Дріжджі розвести у теплому молоці і додати 2 ложки цукру, 3 ложки муки.
Коли почне бродити додати сіль, ванільний цукор.
Жовтки взбити з цукром і додати до опари.
Додати просіяну муку і замісити тісто.
Розтопити маргарин і додати у тісто, ще раз добре замісити.
Додати родзинки , накрити рушником і дати піднятися.
Розкласти тісто у форми (на 1/3) поставити у тепле місце і дати підійти.
Випікати у духовці при температурі 170 градусів: більші пасочки 35 хвилин, меньші - 25 хвилин.
Ось такі пасочки в результаті вийшли, вони дуже гарно нарізалися,і були смачні!
Сподіваюсь вам мій рецепт сподобався)))