Електровафельниця MAGIO MG-390.

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Сьогодні я хочу вам розповісти про електровафельницю MAGIO MG-390, про яку я довго мріяла. Цікаво, що купити електровафельницю в супермаркетах та спеціалізованих магазинах з продажу різної техніки виявилося вкрай складно. Ми з чоловіком обійшли практично всі великі магазини у місті, але так і не знайшли відповідної моделі. Не знаю з чим це пов'язано, можливо, ця побутова техніка не має попиту, можливо, інша причина. Однак я все ж таки стала володаркою довгоочікуваної електровафельниці, яку мені подарували син із невісткою на День народження. І як виявилось, купили її в Інтернет-магазині.

Відкривши коробку (упаковування) я просто була у захваті. Яскравий жовтий колір корпусу цієї вафельниці вбив мене наповал. Вона дуже красива та оригінальна, це дозволить додати нотку креативності та стилю до мого кухонного інтер'єру. Пристрій зі споживаною потужністю 750 Вт, що забезпечує якісне приготування хрустких вафель.

Нагрівальні панелі вафельниці зі спеціальним антипригарним покриттям, завдяки якому тісто, розподілене по робочій поверхні, не підгоряє та не чіпляється. В електровафельниці Magio MG-390 передбачений термоізольований замок, тому при відкриванні та закриванні можна не переживати, що пальці будуть обпалені. До речі, хочу відразу помітити, що після приготування вафель та остигання вафельниці цей замок краще підняти вгору, так, щоб він не стикався з гарячою поверхнею нагрівальної панелі.

Електровафельниця має індикатор готовності до використання, а також індикатор електроживлення. Використовувати цей прилад максимально просто та зручно.

Удосконалити свої кулінарні здібності та одночасно приємно здивувати свою родину можна за допомогою спеціального конуса для приготування ріжків, який передбачений у комплекті постачання до вафельниці Magio MG-390. Ось така красуня електровафельниця тепер є на моїй кухні, з якою можна експериментувати, готуючи різні смачні та хрусткі вафлі, ознайомитися з рецептами яких можна на моєму кулінарному блозі.

Коментувати