Гамбургери (Рецепт від читача Евгена)

Опубліковано користувачем Irina

Приготований своїми руками гамбургер, та ще в саду у кращих друзів, нічим не гірше ніж в Макдоналдсі, а навіть навпаки, набагато смачніший. Приготувати його зовсім не складно, тим паче, якщо є помічники. Булочки з сезамом для своїх гамбургерів я використовував з супермаркету, які трохи підсмажив на решітці. Фарш краще використовувати мішаний (свинячий + яловичий + курячий). У результаті вийшла дуже смачна страва, рецептом якої з задоволенням поділюся на блозі Ірини.

Для приготування гамбургерів нам потрібні такі продукти:

Для котлет:

  • 900 гр. фаршу (250 гр. курячого + 350 гр. яловичого + 350 гр. свинячого)
  • 1 цибулина
  • Сіль, чорний перець
  • Базилік свіжий
  • 1 яйце

Ще потрібно:

  • 9 булочок для гамбургерів з сезамом
  • 300 гр. сиру (у мене Російський)
  • Листя салату
  • Помідори
  • Біла цибуля

Перше, що потрібно зробити, приготувати котлети. Для цього в миску викладаємо три види фаршу, додаємо дрібно порізану цибулю (можна перемолоти), дрібно порізаний базилік. Додаємо яйце, солимо, перчимо і дуже ретельно вимішуємо. Оскільки у нас 9 булочок, ділимо фарш на 9 рівних частин і формуємо круглі котлети.

На решітку викладаємо котлети і починаємо смажити. Тим часом розрізаємо булочки, але не до кінця, викладаємо зверху на решітку і теж злегка підсмажуємо.

Перевертаємо булочки на іншу сторону, на одну сторону викладаємо порізаний сир.

Цибюлю і помідори нарізаємо кружальцями. Наші котлети вже добре пропеклися, вони рум'яні і апетитні, дуже соковиті і пахнуть димком, тепер прийшов час зібрати наші гамбургери.

.

На сир викладаємо котлету, на іншу сторону булочки викладаємо помідор, зверху листя салату, і цибулю. З'єднуємо булочку і наш смачний, дуже апетитний гамбургер можна їсти.

Ось така краса і смакота у мене вийшла. Друзі гідно оцінили мої старання. Сподіваюся вам теж сподобається рецепт моїх гамбургерів.

А це для гарного настрою! Фото ось такого надзвичайно красивого ірису надіслав мені мій постійний читач Денис. Цікавим є те, що така квітка зростає не на грядці, а в полі. Уявляю яке це поле чудове! Величезне спасибі Денису за приємні моменти, зафіксовані на фото!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 02 липня 2019 - 20:05 користувачем Денис

для приготування бургерів використовував німецькі булочки, котрі купив у Ашані))) решта практично все по рецепту, тільки ще додав соус Тартар))) це вийшли насмачніші бургери в світі))) фото своїх бургерів вислав вам на пошту))) вони сподобались усім!!!

Опубліковано 06 липня 2019 - 10:04 користувачем Irina

Денис, ваші бургери просто неперевершені, у мене слюнки потекли, ніколи раніше не зустрічала таких булочок, треба буде звернути увагу, коли буду у Ашані))) чудові, дуже апетитні бургери, величезне спасибі за фото, котрі з задоволенням опублікую!!!

Опубліковано 17 червня 2019 - 11:30 користувачем Leptusa

Бургери це смакота, можливо не дуже корисно, але ну дуже смачно!!! на вихідних знову їх готували і як завжди вислала вам фоточки!!!

Опубліковано 18 червня 2019 - 11:21 користувачем Irina

Leptusa, ну і аппетитні ж у вас вийшли бургери, я би тоже від такого не відмовилась!!! фоточки просто неймовірні, дуже красиві, а страва апетитна!!! величезне спасибі!!!

Опубліковано 01 липня 2018 - 15:59 користувачем Наташа

аппетитный гамбургер)))

Опубліковано 05 липня 2018 - 13:05 користувачем Irina

Наташа, а какой он вкусный... ням-ням!!! спасибо вам за комментарий!

Опубліковано 19 червня 2018 - 11:57 користувачем Irina

Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

Коментувати