Грінки з сирною пастою і помідором

Опубліковано користувачем Irina

Купила в супермаркеті приголомшливі грінки, правда не наші - польські. Вони настільки смачні, що можна їх їсти просто так, без нічого. Я ж знайшла в холодильнику домашній сир і вирішила зробити сирну пасту з зеленню і часником (дуже актуально в таку пору, коли всі хворіють на грип). Вийшло настільки смачно, що довелося доробляти пасту, оскільки 8 грінок, які я сфотографувала, хватило моєму чоловікові на «один зуб». Такі симпатичні і смачні грінки прикрасять будь-який святковий стіл.

Для приготування грінок з сирною пастою і помідором нам знадобиться:

  • 8 грінок невеликого розміру
  • 150 гр. сиру
  • 2-3 помідора чері
  • 1 зубок часнику
  • 50 гр. вершкового масла
  • Зелень кропу
  • Зелена цибуля
  • Майонез
  • Сіль за смаком

Грінки злегка змащуємо майонезом.

Сир (бажано м'який) ретельно розминаємо виделкою.

Зелену цибулю і зелень кропу дуже дрібно нарізаємо. Часник вичавлюємо через прес.

Додаємо всі інгредієнти в сир, солимо за смаком і добре вимішуємо.

Повинна вийти сирна паста.

Нарізаємо помідори чері (можна ширшими кружальцями).

На грінку викладаємо шматочок помідора.

На помідор гіркою викладаємо сирну пасту.

Прикрашаємо на свій розсуд, можна гілочкою кропу, я ж прикрасила гілочкою петрушки і ягідкою порічки. Вийшло дуже смачно!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 24 лютого 2013 - 08:40 користувачем Diana

такие гренки,украсят любой стол.

Опубліковано 24 лютого 2013 - 15:37 користувачем Irina

Спасибо, мне приятно!!!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.