Канапе - це крихітні, дуже красиві бутерброди, які стануть прикрасою будь-якого святкового столу. Як правило, це частування використовується для організації фуршетів. Я дуже люблю канапе на шпажках, тому дуже часто їх готую. Для їх приготування можна використовувати найрізноманітніші, дрібно нарізані продукти - рибу, креветки, м'ясо, ковбасу, сир, овочі, фрукти і т.д. Насаджені на шпажки продукти дуже зручно їсти, відправляючи в рот цілими. Спочатку шпажки використовувалися скоріше не через прагнення прикрасити страву, а швидше за все через зручність подачі на стіл. Сьогодні я пропоную приготувати канапе з сиром, ковбасою Салямі, маринованими огірками та оливками. Хліб можна брати на свій смак, я використовувала Бородиньський. Ну і звичайно ж, зелень петрушки, яка не тільки додасть особливу смакову нотку, але дуже прикрасить страву.
Для приготування канапе з сиром і ковбасою нам знадобиться:
- Бородиньський хліб
- Твердий сир
- Ковбаса (у мене Золота салямі)
- Огірки мариновані (корнішони)
- Петрушка
- Оливки
Нарізаємо хліб, сир і ковбасу невеликими квадратиками. Огірки (корнішони) нарізаємо кружечками. Петрушку миємо. Листочки петрушки пропихаємо в дірочку оливки.
На шпажку по черзі нанизуємо оливку з петрушкою, сир, огірок, ковбасу, хліб.
Ось такі симпатичні і дуже смачні канапе з сиром і ковбасою вийшли.
А ще я сфотографувала канапе ось с такою подачею.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Катя, успехов!!! Готовьте на здоровье!
Такие канапе украшение любого стола.Спасибо за идею!!!!!
Алюшка, спасибо за комментарий, очень рада, что понравилось.
очень миленькие получились у Вас канапе)))
Спасибо огромное!
очень симпатично и вкусно...
а мне нравится сам процесс приготовления канапушек...
Наталья, я тоже очень люблю готовить канапе на шпажках, это так увлекательно...
а как вкусно!
спасибо за комментарий!!!
классная идея, надо приготовить:=))