Курячі крильця, запечені у духовці

Опубліковано користувачем Irina

Курячі крильця, запечені у духовці - це надзвичайно смачна страва, котра легко готується та дуже швидко з'їдається. Запечені в духовці курячі крильця за цим рецептом виходять з дуже хрусткою скоринкою зовні й ніжні та соковиті всередині. У цьому рецепті є декілька секретів, по-перше, до сирих крилець ми будемо додавати кукурудзяний крохмаль, по-друге, ми будемо готувати крильця в медово-томатному соусі. Якщо вас зацікавив рецепт, заходьте та готуйте, впевнена, що ніхто не буде розчарованим.

Для приготування Курячих крилець, запечених у духовці нам знадобиться:

  • 1 кг курячих крилець
  • 1 ч.л. солі
  • 0.5 ч.л. чорного меленого перцю
  • 0.5 ч.л. сушеного часнику
  • 0.5 ч.л. сушеного імбиру
  • 1 ч.л. копченої паприки
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю

Для змащування:

  • 50 гр. томатного соусу
  • 1 ст.л. меду
  • 20 гр. вершкового масла

Ось з таких продуктів ми приготуємо неймовірно смачні Курячі крильця, запечені у духовці.

Курячі крильця миємо, обсушуємо паперовим рушником та викладаємо у глибоку миску.
До крилець додаємо сіль, чорний перець, сушений часник, імбир, копчену паприку.
Додаємо оливкову олію.

Ретельно все перемішуємо, щоб спеції потрапили на кожне крильце.

Додаємо кукурудзяний крохмаль.

І ще раз добре перемішуємо.

Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо крильця.
Ставимо у духовку та запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Тим часом приготуємо соус, котрим будемо змащувати Курячі крильця, запечені у духовці.
На сковорідку викладаємо томатний соус, додаємо меду та вершкове масло.

Постійно помішуючи даємо соусу закипіти.
До смаку додаємо сіль та чорний мелений перець.

Дістаємо з духовки курячі крильця.

За допомогою силіконового пензлика змащуємо кожне крильце соусом.

Ставимо у духовку та запікаємо ще 20 хвилин.

Знову виймаємо крильця з духовки, кожне крильце перевертаємо та змащуємо соусом.

Ставимо у духовку та запікаємо ще 20 хвилин.

Наші Курячі крильця, запечені у духовці готові.
Викладаємо їх на тарілку та насолоджуємося неймовірно смачною стравою.

Курячі крильця, запечені у духовці вийшли дуже смачними, духмяними, з гарно запеченою скоринкою.
Впевнена, що така страва нікого не залишить байдужим.

СМАЧНОГО!

Коментувати