Млинці з грибною начинкою, обсмажені в яйці (Рецепт від Вікторії)

Опубліковано користувачем Irina

Нещодавно я була в гостях у двоюрідної сестри та спробувала дуже смачну страву - Млинці з начинкою зі свіжої тушкованої капусти, обсмажені в яйці. Це було неймовірно смачно! Я ж для своєї сім'ї вирішила приготувати такі млинці, але з начинкою із шампіньйонів. Хочу сказати, що вийшло дуже і дуже смачно, тому вирішила поділитися рецептом цієї цілком простої, доступної страви, що дуже актуально в теперішній складний для всіх українців час. Для таких млинців, обсмажених у яйці підійде також м'ясна начинка, наприклад, з вареної курки, що залишається після приготування бульйону.

Для приготування млинців з грибною начинкою, обсмажених у яйці нам знадобиться:

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 250 мл. молока
  • 250 мл. води
  • 3 ст.л. олії
  • Сіль до смаку
  • Борошно, щоб вийшло рідке тісто

Для начинки:

  • 400 гр. печериць
  • 1 цибулина
  • 2-3 ст.л. олії для смаження
  • Сіль, чорний перець до смаку
  • 3 яйця

Спочатку приготуємо начинку.
Цибулину чистимо та нарізаємо дрібним кубиком.
Печериці нарізаємо тонкими часточками.
На олії смажимо цибулю, додаємо порізані гриби та смажимо до повного випаровування рідини.
Трохи солимо та перчимо.
Перекладаємо начинку в миску та даємо охолонути.

Тим часом готуємо тісто для млинців.
У миску виливаємо молоко та воду.
Додаємо яйця, сіль, олію та добре перемішуємо.
Додаємо борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на млинці.

На добре розігрітій сковороді смажимо млинці. без додавання олії.

На кожен млинець накладаємо начинку з печериць, складаємо спочатку навпіл, потім ще раз, щоб вийшов трикутник.

У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сіль до свого смаку та добре збиваємо виделкою.
Кожен млинець з начинкою занурюємо в у яйце та обсмажуємо на олії.
Смажимо спочатку з одного боку, акуратно перевертаємо та смажимо з іншого боку.
Ось така смакота виходить.
Такі млинці чудово підходять до бульйону або чашечки чаю, обов'язково приготуйте, не пошкодуєте!

СМАЧНОГО!

 

 

 

 

 

Коментарі

Опубліковано 23 листопада 2023 - 12:42 користувачем Оксанка

дуже сподобалися млинці за цим рецептом) особливо смачні в гарячому вигляді щойно зі сковорідки) дякую!

Опубліковано 23 листопада 2023 - 22:02 користувачем Irina

Оксанка, на здоров"я! Дуже рада, що страва вам сподобалася! Дякую за гарний коментар!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.