Овочеве рагу з курячим філе (Рецепт від читачки Вікторії)

Опубліковано користувачем Irina

Хочу поділитися рецептом дуже смачної страви, яку я готувала вчора на вечерю. Це - Овочеве рагу з курячим філе. Для приготування рагу я використовувала мультиварку, але якщо у вас її не має, це зовсім не проблема, адже цю страву можна легко та просто приготувати на плиті. Також мені подобається, що можна експериментувати, наприклад, для приготування відмінно підійде як куряче, так і індиче філе. Якщо під рукою немає цукіні, можна взяти звичайний кабачок, головне, аби він був молоденький, без зерняток. Якщо ви не любите часник, можете його не використовувати. Одним словом, готуйте на свій смак, орієнтуючись на цей рецепт. З кількості цих продуктів виходить 4 порції.

Для приготування Овочевого рагу з курячим філе нам знадобиться:

  • 300 гр. курячого чи індичого філе
  • 300 гр. болгарського перцю
  • 300 гр. кабачків (можна цукіні)
  • 300 гр. картоплі
  • 2 невеликі цибулини
  • 20 мл. оливкової олії
  • Часник до смаку
  • Зелень петрушки
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку

Ось з таких продуктів ми будемо готувати надзвичайно смачне, ситне та корисне Овочеве рагу з курячим філе.

Спочатку підготуємо всі інгредієнти.
Куряче або індиче філе нарізаємо кусочками.

Картоплю миємо, чистимо та нарізаємо кубиком.
Дуже дрібно нарізаємо цибулю.

Невеликими кусочками нарізаємо червоний болгарський перець.

Також нарізаємо кубиком кабачок чи цукіні.

Помідори занурюємо в окріп, знімаємо шкірку та подрібнюємо у пюре за допомогою занурювального блендера.

У чашу мультиварки наливаємо оливкову олію, викладаємо порізане куряче філе, включаємо режим “Тушкування” та постійно помішуючи готуємо приблизно 15 хвилин. До тушкованого філе курки додаємо всі решта овочі (картоплю, цибулю, червоний болгарський перець, кабачок, помідори), солимо, перчимо до смаку, додаємо порізану зелень та тушкуємо ще 20 хвилин.

Періодично Овочеве рагу з курячим філе перемішуємо.

Дуже важливо не перетримати овочі, вони повинні бути ціленькими, а не перетворитися у кашу.
В кінці приготування додаємо мілко подрібнений часник.

Ось таке дуже апетитне, смачне та корисне вийшло Овочеве рагу з курячим філе.
Моїй родині ця страва прийшлася до смаку, сподіваюсь, що і вам сподобається!
Викладаємо Овочеве рагу з курячим філе на тарілку, додаємо свіжої зелені та пригощаємося!

А це для гарного настрою! Ось такі неймовірно ніжно рожеві троянди ростуть у моєму саді. Вони милують очі, підіймають настрій. Дуже люблю фотографувати квіти та загалом природу, ось і вирішила поділитися цією світлиною з читачами. Нехай і у вас хоч трішечки, але підніметься настрій!

СМАЧНОГО!

 

Коментувати