Овочеве рагу зі свининою

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Рада вітати вас на своєму кулінарному блозі Мої улюблені рецепти. Сьогодні ми будемо готувати неймовірно смачну, ситну і корисну страву - овочеве рагу зі свининою. Ця страва цікава тим, що ви можете додати до свинини свої улюблені овочі - цибулю, моркву, кабачки, баклажани, помідори, болгарський перець, картоплю, часник. У моїй страві саме такий склад і повірте, вийшло дуже смачно! Ну і звичайно ж, зелень! На моєму сайті ви знайдете схожий рецепт Тушкована свинина з овочами, тому можете перейти за посиланням, раптом він вам сподобається! Для цієї страви кабачки і баклажани краще брати молоденькі, тоді їх не потрібно очищати від шкірки.

Для приготування овочевого рагу зі свининою нам знадобиться:

  • 1 кг свинини (у мене шинка)
  • 1 баклажан
  • 2 невеликих кабачка
  • 1 помідор (великий)
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 болгарський перець (червоний)
  • 4 картоплі (середнього розміру)
  • 3 зубки часнику
  • Сіль, перець за смаком
  • Улюблені приправи
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Зелень кропу і петрушки

Ось такі продукти нам знадобляться, щоб приготувати неймовірно смачне овочеве рагу зі свининою.

Свинину нарізаємо досить великими шматочками (як на шашлик).

У велику пательню або казан наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки свинини. Тушкуємо до напівготовності.

Тим часом півкільцями нарізаємо баклажан.

Цибулю чистимо, миємо й нарізаємо або квадратиками або ж як у мене (або за бажанням).

Півкільцями нарізаємо кабачки. У мене дуже молоденькі кабачки, тому я їх не чистила.

До свинини додаємо порізані цибулю і моркву, обсмажуємо разом до прозорості овочів.

Тим часом великим кубиком нарізаємо болгарський перець.

Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо великими квадратиками.

До свинини додаємо порізані кабачки і баклажани, приправляємо сіллю і перцем.

Тим часом з помідора знімаємо шкірку. Як це швидко і легко зробити можна дізнатися тут. Помідор нарізаємо кубиком. Дрібно нарізаємо часник.

Додаємо до м'яса з овочами. На даному етапі додаємо улюблені приправи.

Добре все перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин.

Тепер додаємо порізану картоплю, добре перемішуємо.

Накриваємо наше овочеве рагу кришкою і тушкуємо до готовності.

Періодично перемішуємо. Всі овочі віддадуть свій сік і рагу буде тушкуватися у власному соку.

Готову страву рясно посипаємо зеленню (кропом, петрушкою).

Ось така краса виходить. Ця страва неймовірно смачна, в ній всього вистарчає в міру.

Страва дуже соковита, м'ясо відмінно протушкувалося, а овочі не втратили своєї форми.

Я подавала рагу зі свіжими помідорами і огірками. Моя сім'я просто в захваті, просять ще! Обов'язково спробуйте, не пошкодуєте!

А це для гарного настрою! Друзі, як вам ця троянда? На мій погляд вона просто чарівна, така красива, така ніжна! Обожнюю жовті троянди. Тільки зростає вона не в мене, а в саду у моєї читачки Оксани. До речі, сфотографувала і прислала мені це фото моя незмінна читачка і фотограф за сумісництвом Leptusa. Дівчата, спасибі вам велике!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 16 червня 2022 - 20:25 користувачем Ира

Рагу получилось отменное, потом ещё готовила Овощное рагу с кабачков -тоже супер.

Опубліковано 16 червня 2022 - 22:03 користувачем Irina

Ира, очень рада, что блюдо понравилось) извините, но на моем блоге не приветствуется реклама других блогов) спасибо большое за комментарий!

Опубліковано 17 серпня 2020 - 09:25 користувачем Василий

Для меня Ваш блог посоветовали родственники и очень не зря, у Вас много интересных и вкусных рецептов)))

Опубліковано 18 серпня 2020 - 19:45 користувачем Irina

Василий, огромное спасибо за приятный комментарий!!!

Опубліковано 15 серпня 2020 - 22:48 користувачем Жанна

Я вчора робила щось подібне.Дуже апетитно виглядає твоє блюдо !!!

Опубліковано 18 серпня 2020 - 19:44 користувачем Irina

Жанночка, дуже дякую! Дуже смачно вийшло!

Опубліковано 14 серпня 2020 - 10:58 користувачем Leptusa

Багато овіочів і мяско, що може буде смачніше та поживніше? Чудовий рецепт! Чудові фото!

Опубліковано 14 серпня 2020 - 15:45 користувачем Irina

Leptusa, дуже дякую за таку високу оцінку))) рада, що вам подобається рецепт!

Коментувати