Друзі! Рада вітати вас на своєму кулінарному блозі Мої улюблені рецепти. Сьогодні ми будемо готувати неймовірно смачну, ситну і корисну страву - овочеве рагу зі свининою. Ця страва цікава тим, що ви можете додати до свинини свої улюблені овочі - цибулю, моркву, кабачки, баклажани, помідори, болгарський перець, картоплю, часник. У моїй страві саме такий склад і повірте, вийшло дуже смачно! Ну і звичайно ж, зелень! На моєму сайті ви знайдете схожий рецепт Тушкована свинина з овочами, тому можете перейти за посиланням, раптом він вам сподобається! Для цієї страви кабачки і баклажани краще брати молоденькі, тоді їх не потрібно очищати від шкірки.
Для приготування овочевого рагу зі свининою нам знадобиться:
- 1 кг свинини (у мене шинка)
- 1 баклажан
- 2 невеликих кабачка
- 1 помідор (великий)
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець (червоний)
- 4 картоплі (середнього розміру)
- 3 зубки часнику
- Сіль, перець за смаком
- Улюблені приправи
- Рослинна олія для обсмажування
- Зелень кропу і петрушки
Ось такі продукти нам знадобляться, щоб приготувати неймовірно смачне овочеве рагу зі свининою.
Свинину нарізаємо досить великими шматочками (як на шашлик).
У велику пательню або казан наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки свинини. Тушкуємо до напівготовності.
Тим часом півкільцями нарізаємо баклажан.
Цибулю чистимо, миємо й нарізаємо або квадратиками або ж як у мене (або за бажанням).
Півкільцями нарізаємо кабачки. У мене дуже молоденькі кабачки, тому я їх не чистила.
До свинини додаємо порізані цибулю і моркву, обсмажуємо разом до прозорості овочів.
Тим часом великим кубиком нарізаємо болгарський перець.
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо великими квадратиками.
До свинини додаємо порізані кабачки і баклажани, приправляємо сіллю і перцем.
Тим часом з помідора знімаємо шкірку. Як це швидко і легко зробити можна дізнатися тут. Помідор нарізаємо кубиком. Дрібно нарізаємо часник.
Додаємо до м'яса з овочами. На даному етапі додаємо улюблені приправи.
Добре все перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин.
Тепер додаємо порізану картоплю, добре перемішуємо.
Накриваємо наше овочеве рагу кришкою і тушкуємо до готовності.
Періодично перемішуємо. Всі овочі віддадуть свій сік і рагу буде тушкуватися у власному соку.
Готову страву рясно посипаємо зеленню (кропом, петрушкою).
Ось така краса виходить. Ця страва неймовірно смачна, в ній всього вистарчає в міру.
Страва дуже соковита, м'ясо відмінно протушкувалося, а овочі не втратили своєї форми.
Я подавала рагу зі свіжими помідорами і огірками. Моя сім'я просто в захваті, просять ще! Обов'язково спробуйте, не пошкодуєте!
А це для гарного настрою! Друзі, як вам ця троянда? На мій погляд вона просто чарівна, така красива, така ніжна! Обожнюю жовті троянди. Тільки зростає вона не в мене, а в саду у моєї читачки Оксани. До речі, сфотографувала і прислала мені це фото моя незмінна читачка і фотограф за сумісництвом Leptusa. Дівчата, спасибі вам велике!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Ира, очень рада, что блюдо понравилось) извините, но на моем блоге не приветствуется реклама других блогов) спасибо большое за комментарий!
Для меня Ваш блог посоветовали родственники и очень не зря, у Вас много интересных и вкусных рецептов)))
Василий, огромное спасибо за приятный комментарий!!!
Я вчора робила щось подібне.Дуже апетитно виглядає твоє блюдо !!!
Жанночка, дуже дякую! Дуже смачно вийшло!
Багато овіочів і мяско, що може буде смачніше та поживніше? Чудовий рецепт! Чудові фото!
Leptusa, дуже дякую за таку високу оцінку))) рада, що вам подобається рецепт!
Рагу получилось отменное, потом ещё готовила Овощное рагу с кабачков -тоже супер.