Друзі, якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, рекомендую приготувати неймовірно смачний Пиріг з лаваша з бринзою та шпинатом. Страва готується дуже легко та швидко, адже ми будемо використовувати вже готовий лаваш, який можна купити в будь-якому супермаркеті. Нам знадобиться два прямокутних лаваші. Для приготування пирога підходить як свіжий, так і заморожений шпинат та сметана будь-якої жирності. Пиріг виходить неймовірно смачним, дуже ароматним. Він однаково смачний, як у гарячому вигляді, так і охолоджений. Неодмінно спробуйте приготувати такий Пиріг з лаваша з бринзою та шпинатом, не пожалкуєте!
Для приготування Пирога з лаваша з бринзою та шпинатом нам знадобиться:
- 2 лаваша (230 грамів)
- 230 гр бринзи
- 100 гр свіжого шпинату
- 1 цибуля
- 50 гр твердого сиру
- 2 ст.л. олії
- Кунжут для посипання
Для заливки:
- 2 яйця
- 100 гр сметани
- Сіль, чорний перець до смаку
Ось з таких продуктів ми будемо готувати надзвичайно смачний Пиріг з лаваша з бринзою та шпинатом.
Цибулю чистимо та нарізаємо дрібним кубиком.
Шпинат нарізаємо.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
В сковорідку наливаємо олію, додаємо порізану цибулю та обсмажуємо, щоб вона стала прозорою.
До цибулі додаємо шпинат.
Смажимо декілька хвилин, щоб шпинат став м'яким.
В миску натираємо бринзу, додаємо шпинат з цибулею та твердий сир.
Добре все перемішуємо.
Наша начинка готова.
Розкладаємо лаваш (у мене прямокутний).
На лаваш викладаємо начинку та розподіляємо рівномірним шаром по всій площі.
Лаваш з начинкою скручуємо в рулет.
Форму для випікання змащуємо олією.
По колу викладаємо рулети з лаваша.
Ось з таких продуктів ми будемо готувати заливку для Пирога з лаваша з бринзою та шпинатом.
В миску наливаємо сметану, додаємо яйця, сіль та чорний мелений перець до смаку.
Ретельно все перемішуємо.
Сметанною заливкою заливаємо рулети з лаваша.
Зверху посипаємо кунжутом.
Випікаємо Пиріг з лаваша з бринзою та шпинатом при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин (до утворення золотавої скоринки).
Коли Пиріг з лаваша з бринзою та шпинатом трішечки охолоне, виймаємо його на тарілку.
Нарізаємо цей смачний пиріг та пригощаємося.
Вийшло неймовірно смачно!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Вікуся, дякую! Це дуже смачно! Готувала цей пиріг вперше, але тепер точно впевнена, що не в останнє!
Який чудовий рецепт, уявляю, як це смачно!!!!