Рулет з омлету з грибною начинкою

Опубліковано користувачем Irina

Сьогодні я готувала дуже смачну закуску - рулет з омлету з начинкою з білих грибів, сиру і зелені. З такої кількості інгредієнтів у мене вийшло три рулети. Я використовувала заморожені білі гриби, які попередньо розморозила. Якщо у вас немає білих грибів, можете сміливо брати свіжі шампіньйони. А можете вигадати свою начинку, яка вам більше до смаку. Дуже смачні рулети виходять, наприклад, з начинкою з плавлених сирків з часником. Одним словом, є простір для фантазії. Приготувати страву абсолютно просто, а головне, що мені дуже подобається, так це те, що омлет виходить не тільки дуже смачний, але ще і тріскається. Якщо ви вирішили приготувати цю страву на сніданок, начинку можна приготувати ввечері, тоді вранці у вас займе лише кілька хвилин на приготування цієї дуже смачної і ситної страви.

Для приготування рулету з омлету з грибною начинкою нам знадобиться:

Для омлету:

  • 2 яйця
  • ½ упаковки майонезу (приблизно 80 грам)
  • 1 ст.л. картопляного крохмалю (без верху)
  • Рослинна олія для смаження

Для начинки:

  • 300 гр. білих грибів (у мене заморожені)
  • 70 гр. твердого сиру
  • 1 цибулина
  • Зелена цибуля (за смаком)
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Спочатку приготуємо начинку для рулетів. Білі гриби розморожуємо і дрібно нарізаємо.

Сир натираємо на дрібній тертці. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.

Цибулину чистимо, нарізаємо дрібними кубиками і смажимо до золотистого кольору на олії. Додаємо дрібно порізані гриби, солимо, перчимо і обсмажуємо до готовності. Викладаємо гриби на тарілку і лишаємо, аби охололи.

Тепер прийшов час зайнятися рулетами.

У миску кладемо яйця, додаємо майонез, крохмаль.

Збиваємо міксером до однорідного стану.

Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи олії і виливаємо 1/3 тіста, рівномірно розподіляючи його по сковорідці. Якщо у вас сковорідка велика, можна спекти 2 омлети. Обов'язково накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні тільки з одного боку.

Млинець акуратно знімаємо зі сковороди і згортаємо його в рулет, щоб він запам'ятав форму. Таким же чином робимо з тістом, що залишилося. 

Коли млинець повністю остигне, розгортаємо його і викладаємо шар сиру.

Зверху на сир викладаємо шар грибів.

На гриби викладаємо порізану зелену цибулю.

Згортаємо рулети і викладаємо на тарілку.

Рулети з омлету нарізаємо штаточками. Грибочки можуть трохи випадати, але це нічого страшного.

Ось таку дуже смачну страву можна приготувати і пригостити свою родину, впевнена, що вона їм сподобається.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 25 січня 2017 - 20:36 користувачем Наташа

Ирина, как же я люблю ваш блог... все что не готовишь, получается с первого раза...вот и это блюдо, очень переживала не потрескается ли омлет, и о чудо!!! он не потрескался, более того, очень красивый и вкусный получился))) готовила с шампиньонами, ну очень вкусно)))
муж слопал, сказал что очень вкусно, за что вам огромное спасибо!
отличный не избитый рецепт, доступный по деньгам и легкий в приготовлении...
забираю в копилку, обязательно буду пробовать с другими грибочками!!!

Опубліковано 26 січня 2017 - 13:07 користувачем Irina

Наташа, приветствую вас!!! вы не представляете как приятно получать такие комментарии... они просто таки вдохновляют)))
спасибо вам за добрые слова... я очень рада, что рецепт пришелся по вкусу... омлет по этому рецепту никогда не трескает, проверено годами!!! так что смело готовьте, придумывайте свои начинки... и конечно же делитесь впечатлениями, а если еще и фотоотчет будет, тогда вообще!!!
Успехов, заходите еще, жду!

Опубліковано 22 вересня 2015 - 11:20 користувачем Олег

вчера жена приготовила на ужин, очень вкусно, но мало....(шучу)
спасибо за отличный рецепт закуски...

Опубліковано 22 вересня 2015 - 13:02 користувачем Irina

Олег, на здоровье, очень рада, что блюдо пришлось по вкусу!

Опубліковано 09 квітня 2015 - 16:31 користувачем Elena

очень аппетитно, буду пробовать готовить...

Опубліковано 09 квітня 2015 - 17:02 користувачем Irina

Готовьте на здоровье, надеюсь блюдо понравится!

Опубліковано 23 березня 2015 - 14:18 користувачем Alexsandra

Ирина, скажите, а если грибочки перемолоть?
можно ли брать другие грибы, например, шампиньоны?

Опубліковано 24 березня 2015 - 22:23 користувачем Irina

Грибочки перемолоть конечно же можно, тогда получится однородная начинка, которая при нарезке рулета не будет выпадать...
В рецепте я писала, что грибы можно использовать не только белые, с шампиньонами тоже получится очень вкусно...
Успехов!

Опубліковано 22 березня 2015 - 20:20 користувачем Leptusa

очередной шедевр, слюнки потекли, надо бежать на кухню быстрее готовить!!!!!

Опубліковано 23 березня 2015 - 13:22 користувачем Irina

Спасибо, напишите, понравился ли рулет...

Коментувати