
Цей салат є моїм фаворитом, ну, по-перше, тому, що він без майонезу, а на оливковій олії, яку я дуже люблю. По-друге, весна, і так хочеться чогось свіженького, смачненького. Щоб приготувати цей салат, потрібна Морква по-корейськи, яка в мене якраз була в холодильнику, тому приготувати його не важко.
Для приготування Салату з помідорів, огірка та пекінської капусти нам знадобиться:
- 300 гр пекінської капусти
- 2 помідори
- 1 огірок (великий)
- 2 ст.л. моркви по-корейськи
- 200 гр вареної ковбаси
- 1 цибулина
- Зелень кропу
- Оливкова олія
- Сіль, перець до смаку
- Огірок очищаємо від шкірки.
Цибулину чистимо.
Пекінську капусту, помідори, огірок, варену ковбасу тонко нарізаємо соломкою.
Зелень кропу та цибулю нарізаємо дрібно.
Викладаємо всі порізані продукти в миску, моркву додаємо по-корейськи.
Перемішуємо, додаємо сіль, перець до смаку та заправляємо салат оливковою олією.

Наш салат готовий.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Алла, сьогодні цей салат напевно один із самих актуальних, він смачний, корисний і не затратний)))
ви молодець, дякую що довіряете моім рецептам, готуєте, та ще й висилаєте фото!!!
так тримати!!!
Этот салат с помидорами, огурцами и капустой очень простой в изготовлении, очень вкусный и сочный, а выглядит так аппетитно, что при взгляде на него текут слюнки!
fitelife, спасибо огромное! салатик действительно очень вкусный, это правда!
дуже смачний, легкий у приготуванні, вітамінний салат)))
готую його практично щодня, бо сім"я дуже любить)))
світлина додається!